Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
valla öyle hocam vakbn aldım 300 tane 2.12den onu izliyorum borsa da delirmiş gibi %13ü aştı vakbn ı yorumlar mısınız bi
senet yorumu yok hepsi başını aldı gitti. Endeks fikrimi yazdım. önümüzdeki direnci izlyeceğiz takılır diye düşünüyorum ben. Bir günde yüzde 15-20 kar az değil bence karda olanlar realize edebilir.İnişler çıkışlar bitmez, siz realize etmezseniz eden birileri mutlaka çıkar.Karar sizlerin tabiki..
valla öyle hocam vakbn aldım 300 tane 2.12den onu izliyorum borsa da delirmiş gibi %13ü aştı vakbn ı yorumlar mısınız bi
Vakbn:
İndikatörlerde dip dönüşleri görüldü. Hisse. 14 günlük h.o seviyesinde ve yatay direncinde kapandı. 20 günlük h.o direnci 2.23 den geçiyor. bu dirennç hacimli aşılırsa 2.44 -2.60 hedef olur. 2.23 direncinin geçilmesi zayıf olursa yada bu seviye üstünde tutunmayı başarırsa sentte düzeltme başlayacaktır.
asyab ın ilk direnci neresidir.yükselişi sürebilirmi.tşk
asyab: 6 günlük h.o direnci olan 2.15 te kapandı. bu seviye kaldığı sürece 2.34(14 g.ho.) direnci ilk hedef olacaktır.Daha sonra düşüş trendinin değişimi için 2.48 hacimli kırılmalı.
üstad,elimde pegyo var,bildiigniz gibi en fazla düsenler arasinda ama,çikisaa tepki vermedi,bir yorumunuzu rica etsem,umut gözüküyor mu?
2001 yılının sonlarında başlyan uzun vadeli yükseliş trend kanalı sütünde tutunmaya çalışıyor senet.Bu kanal bandı üstünde tutunmayı başarırsa yükseliş trendinin sonlanmadığını ifade edebiliz.Aksi taktirde bu sentte operasyon bitirilmiştir diyebilirim.ayrıca 0.42 cent seviyesinde yatay desteği de var. Bu seviyede dikkatle takip edilmeli. Kırılırsa stop yapılmalı.Diğer bir husus sentteki yükseliş hareketinin gerçekleştirilebilmesi için bu seviylerde yatay bir band oluşturup güç toplaması gerekir. stch, ikili dip yapmış ve yukarı dönmüş. Şimdilik tek olumlu gösterge bu...
Vakbn:
İndikatörlerde dip dönüşleri görüldü. Hisse. 14 günlük h.o seviyesinde ve yatay direncinde kapandı. 20 günlük h.o direnci 2.23 den geçiyor. bu dirennç hacimli aşılırsa 2.44 -2.60 hedef olur. 2.23 direncinin geçilmesi zayıf olursa yada bu seviye üstünde tutunmayı başarırsa sentte düzeltme başlayacaktır.
hocam çok teşekkürler hayırlısı ptesi de okul var ama bi şekilde halledecez artık 2.23ü geçelim de ptesi kolay gelsin tekrar
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
Yorum