ahi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yatay kanal içinde hareket ediyor. Bir süre sonra sıkışma ya aşağı ya yukarı yönde patlayabilir.
-
iheva da çok önceden yükseliş trendini kırdı. ben daha düşeceğini düşünüyorum senetin..şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat bi ıheva yorumu yapabilirimisin saygılar
Yorum
-
üstad destur var mı?
ördek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad otokarları %10 karla verip, ereğli de maliyetimi düşürmeye çalışmam mantıklı mı?
Yorum
-
HOCAM DAHA NEREYE KADAR DÜŞER Kİ?:36_1_13:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheva da çok önceden yükseliş trendini kırdı. ben daha düşeceğini düşünüyorum senetin..MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
bu işin dahası olmaz, izlyelim...mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM DAHA NEREYE KADAR DÜŞER Kİ?:36_1_13:
Yorum
-
est. kara sizin ama ama bence acele etmeyin..ördek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad destur var mı?
Yorum
-
mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM DAHA NEREYE KADAR DÜŞER Kİ?:36_1_13:
son stop yerinde . bu kanal desteği kırılırsa dağılır...
Yorum
-
Lehman Brothers: Yilin Ucuncu Ceyreginde Hisse Basina Zarar 5.98 Dolar Oldu
-matriks-
Yorum
-
arkadaşlar, bana müsade ... akşam sorulara cevap yazmaya çalışırım. Şimdi dışarı çıkmam gerek..
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterotkar da tek tuş alımlar gelmeye başladı. 15.00 de.ördek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad nereye kadar yeter nefesi?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15.30 da boligner bandı direnci var. burayı kırmaya çalışabilirler. Kıramazsa 14.70 e kadar düşebilir.ördek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl üstad 15.30 u kıracak gibi duruyor mu?16.00 oldu , düşen piyasada yatırımcısını güldürmeyi başardı.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİzleyelim...
Yorum
-

Yorum