hocam tkfen in daha yolu var mı.hacmi güzel...bu arada atayo da var..
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugün gelen haberle iyi pirim yaptı. 8.15 ve 8.35 dirençleri hala senet için önemli.Kırılırsa gidebilir.Atayo'da bugün alımlar iyi idi. izlemek lazım...usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tkfen in daha yolu var mı.hacmi güzel...bu arada atayo da var..
Yorum
-
Kardemird yorumunu gerideki sayfalarda yaptım.Garanti yorumu ve tekniği için sn. Kutero'nun garafiklerini inceleyin...oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kardemird ve garanti yorumu alabilirmiyim? teşekkürler, kolay gelsin.
Yorum
-
senet gitmez diyemem malum bu tip senetler oldukça hareketli.Tekniği de iyi duruyor.cengran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat bu selgd hakkında ne düşünüyorsunuz?bu da okant gibi bir kaç hafta içinde 2-3 katına çıkar mı?:36_3_2: yoksa uzak durmalı mıyım?:36_1_15:
saygılar.
Yorum
-
Forum yönetimi ile ilgili bir sıkıntı mı var diye soruyorsanız yok. Murat Beyin kendi mazeretleri var beyan etti zaten. Finacer arkaşım yeni evli , mutluluğu yaklamış yeni evli aynı zaman da çalışan biri bir süre forumdan uzak olması gayet normal. Mühendis Bey hakkında bilgim yok. Yazmak isteyene kurallarımıza uyduğu sürece kapımız açık bizim.Yazmak istemeyen arkadaşlara da neden yazmıyorsunuz demem. Mühendis bey eğer yazmayacaksa bile kendi okuyucularına bir açıklama yapabilir diye düşünüyorum.xrelated Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın simurg, siteye yazan, sn mühendis, financer ve murat bey de bir sıkıntı mı var.. işlem hacmi olmayan tahtalar gibiyiz.
Yorum
-
Sn mühendisin tatili 8 eylülde bitecekti,daha toparlanıyordur herhaldesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForum yönetimi ile ilgili bir sıkıntı mı var diye soruyorsanız yok. Murat Beyin kendi mazeretleri var beyan etti zaten. Finacer arkaşım yeni evli , mutluluğu yaklamış yeni evli aynı zaman da çalışan biri bir süre forumdan uzak olması gayet normal. Mühendis Bey hakkında bilgim yok. Yazmak isteyene kurallarımıza uyduğu sürece kapımız açık bizim.Yazmak istemeyen arkadaşlara da neden yazmıyorsunuz demem. Mühendis bey eğer yazmayacaksa bile kendi okuyucularına bir açıklama yapabilir diye düşünüyorum.
Yorum
-
artık bu köşeyi birlikte götüreceğiz.Dostlar ;sizi ,benim gibi yakından izliyor emin olun...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili simurg, derim derim derim ama kimse beni dinlemez
Yorum
-
dediğimiz yere geldi sayılır , izleyelim...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster02-09-2008, 15:23
Garfa: 3.00 direncini muhtemelen yeniden zoryacak kısa vade içinde.
Yorum
-
Yorum