teşekkürederim simurg dostum
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sitresli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKavpa Hakkinda Ne Düşünüyorsunuz, Analiz Yaparsaniz Sevinirim.

2000 de en yüksek fiyatı 12.97 cent olarak görmüş ve sonrasın da operasyonu bitirmişler . 2002 de 0.70 cente kadar düşmüş. Buradan itibaren hisse de mal toplanmış 2004-2006 yıllarında 2 defa 3.50 cent zorlanmış ve yükselen kanal içinde düzeltmelerini yapmış. şimdi ise alt kanal direnci olan 2.05 direnci kırılmaya çalışılıyor. Kırılırsa 2.90 ve 3.80 cent seviyeleri ilk hedef olarak görülebilir.
Ucuz kaldığını düşünüyorum. Uzun vadecilerin kesinlikle fortföyünde yer alması gereken senetlerden biri.
Yorum
-
Akçansa da kısa vade içinde yükseliş devam edecektir. Fakat hissenin fiyatının tarihi zirvelerinde olduğunu hatırlatmakta fayda var. ısgyo da bana göre pahalı hisselerden biri.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakcns daha da iyi olacak sanki
birde ısgsy
ne dersiniz...
Yorum
-
simurg dostum alarko aviva ve meges hakkında bir bilgin varmı. 6 aylık bir süre içinde neler olabilir sence.Last edited by tolgacomert; 26 Eylül 2007, 00:20.
Yorum
-
alarko ve aviva iyi durumda. Meges te her zaman spekülatif sert hareketler olabiliyor.tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg dostum alarko aviva ve meges hakkında bir bilgin varmı. 6 aylık bir süre içinde neler olabilir sence.
Yorum
-
askere gitmeden önce umarım almışsındır ...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatırımcısına asla zarar ettirmeyecek senetlerden bağfas benim gözümde hala ucuz bir hisse. Uzun vade düşünebilirsin. Bol kazançalr
Yorum
-
-
-
bU HAVADA GİTMEZ ....tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinci seansta adanac ye yapıştım ama çok fazla da ümidim yok kısa vade için.. sence?
Yorum
-
-
Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad karton hareketlendi gelen haber ne yönlü etki eder sence..klasik bi yukarı yapar gibi yaptı sonra geri çekildi haberden sonra
karton daki gerilmenin sonucu hisse patladı. Orta vade hedefi 110.00 olarak görüyorum.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrtonsanın iştiraki olan selka hold. ile birleşmesi daha önceden bilenen şeydi zaten. Bu haberin çok etkileyeceğini kısa vade için sanmam. Ama teknik açıdan bakarsak hissenin gerildiğini düşünüyorum. Bir tepki hareketi yaşanabilir.
Yorum
-
Kavpa daki hareket beklentilerim boşa çıkmayacak gibi... Bu senet orta ve uzun vadede çok iyi fiyatları görecektir . Dikkatle izlemekta fayda var.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2000 de en yüksek fiyatı 12.97 cent olarak görmüş ve sonrasın da operasyonu bitirmişler . 2002 de 0.70 cente kadar düşmüş. Buradan itibaren hisse de mal toplanmış 2004-2006 yıllarında 2 defa 3.50 cent zorlanmış ve yükselen kanal içinde düzeltmelerini yapmış. şimdi ise alt kanal direnci olan 2.05 direnci kırılmaya çalışılıyor. Kırılırsa 2.90 ve 3.80 cent seviyeleri ilk hedef olarak görülebilir.
Ucuz kaldığını düşünüyorum. Uzun vadecilerin kesinlikle fortföyünde yer alması gereken senetlerden biri.
Yorum
-
Merhaba
Değerli Simurg üstad Merhaba Sitenize üye Olali Yaklaşik 2 Ay Olduğu Halde Yeni Takip Etme Firsatim Oldu Ve Yazdiğiniz Tüm Mesajlari Ve önerdiğiniz Hisseleri Ve Geldiği Noktalari Gördüm .küçük Yatirimciya Verdiğiniz Bu Hizmetten Dolayi Size Teşekkür Ederim.sizin Bundan Sonra Siki Takipçiniz Olacam
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
Teşekkür ederim. Sizlerin katılımıyla daha güzel yerlerde olacaktır sitemiz. Bol kazançlar.ULUSCUTURK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Simurg üstad Merhaba Sitenize üye Olali Yaklaşik 2 Ay Olduğu Halde Yeni Takip Etme Firsatim Oldu Ve Yazdiğiniz Tüm Mesajlari Ve önerdiğiniz Hisseleri Ve Geldiği Noktalari Gördüm .küçük Yatirimciya Verdiğiniz Bu Hizmetten Dolayi Size Teşekkür Ederim.sizin Bundan Sonra Siki Takipçiniz Olacam
Sevgiler Saygilar
Yorum
altın almıştım bugün çıkardım elimden iyi getirdi doğrusu
Yorum