üstadımğ pimaş ta yakın zamandabir kalıcı hareket yapabilir mi?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2.40 direncinden bahsetmiştim. o seviylerden aşağı döndü. bu sevilerde tutunursasio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadımğ pimaş ta yakın zamandabir kalıcı hareket yapabilir mi?
yeniden yukarı gitme olasılığı yüksek.
Yorum
-
petun da stch al verdi. yön yukarı, tutulmalı.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg eczyt ve petun yorumlayabilirmiisn
eczyt: 1.18 üstünde alımlar olursa iyi olacak. 1.18 de tutunmadıkça trend başlamış sayılmaz.
Yorum
-
2.20 üzrinde tutunması iyi. bu seviyenin altına sarkmazsa yükseliş sürer.meltem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam vakfında hareketin devamı gelirmi yoksa bir sarkma yaşanırmı saygılar.
Yorum
-
Fazla açılmamak gerektiğini söylüyorsunuz
Ben yarın için DOAS HURGAZ THY düşünüyorum.Bunların tekniğini yorumlayabilirmisiniz.Ayrıca 42000nini üstünde bir seviyede yüzde4-5 arası bir yükseliş bekliyorlar.Bu endeks artısıyla hızına hız katabilecek hisseler olarak degerlendirdikleriniz var mı hocam
ee bu saatten sonra iyi geceler...
Yorum
-
Hocam sanırım gözünüzden kaçtı:(ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam listenizde yer alan MAALT için nasıl bir yol izlemeliyiz? Yani belli hareketleri yapamazsa yada işlem hacmi artmazsa listenizden çıkarmı? Yada sonuçta 1-2 ay sürse bile hisseden bir hareket beklemeye devam etmeli miyiz?
saygılarHERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
özür dilerim, geröekketn dikkatten kaçmış. 8.00 i kırarsa önü açık. aksi taktirde bir süre daha oylanır...ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam sanırım gözünüzden kaçtı:(
Yorum
-
Teşekkür ederim Üstad. Bizde 8i kırmasını beklerizsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözür dilerim, geröekketn dikkatten kaçmış. 8.00 i kırarsa önü açık. aksi taktirde bir süre daha oylanır...
Artık bugünde kıramazsa başka ne zaman kıracak:36_1_14:
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
karda olanlar karlarını realize etsinler, bence. Riskli mal alımlarından kaçınsınlar.Endeks bir şekilde düzeltme yapmak zorunda. Yurtdışından gelecek olmusuz bişr haber tüm dengeleri bozmaya yeter, bilginize...
Yorum
-
alırken nasıl bağımsız karar aldıysanız doğru bir şekilde satarken de bağımsız karar almalısınız.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm simurg gübre fabrikaları 30,25 den akmıştım satayımmı artık 37,50 şu an ne dersin
Yorum
-
stch, al vermiş, yükselme poatansiyeli var yalnız hacimli alımların gelmesi şart.altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg, kısavadede OZFIN de bir çıkış beklenebilir mi? Teşekkürler.
Yorum
-
Trend yukarı görünüyor ama sığ tahta o yüzden güven vermiyor, tata sahibinin keyfine kalmış .BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam Gentas Hakkında ne düşünüyorsunuz.. takibinizdeyse yorumunuzu öğrenebilirmiyim..
Yorum
Yorum