Hocam elimde bir miktar FINBN var. Her seans gerilim filmi gibi. Ne dersiniz gidermi daha ?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tavan oldu hayırlı olsun...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizocam alylar sonra günlük bb yi yukarı kırdı. poazisyon açılabilir..
Yorum
-
stoplosu belirleyinARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam elimde bir miktar FINBN var. Her seans gerilim filmi gibi. Ne dersiniz gidermi daha ?
ona göre hareket edin. 7.75 hacimli kırılırsa vedaşlamak lazım. şahsi kanaatim.
Yorum
-
DERİM de yolculuk başlayıyor sanırım. göstergler iyi 2.90 üstüne atarsa kendini ve tutunursa yoluna devam eder.
Yorum
-
hocam bende bir miktar pegyo hissesi vardı. şimdi portföyümde pegyo-r olarak kalem çıkmış ve alış maliyetim sıfır göstermiş.süresi de 01.08.2008 miş
borsada yeni olduğum için ne oldunu anlayamadım. kar payı filan mı bu? 1 ağustosa kadar satayım mı, bekleyim mi? yönlendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekürler
Yorum
-
Bedel karşılığı alabileceğiniz hisselerinizdir. Aracı kurumunuzla görüşerek yada sayfanızda gösterilen yolları izleyerek ne kadar para yatıracağınızı görebilirsiniz. Bugün hisse fiyatı da aynı miktarda düşmüş durumda yoksa zararlı çıkarsınız. Yada bu hisselerinizi rüçhan pazarında o gün işlem gördüğü fiyattan satabilirsiniz. Şu anki fiyatı 0,14 - 0,15, satış fiyatınız 0,14 ama bedelliye katılmayıp hisse r'lerinizi satmanız durumunda zarar yazma ihtimaliniz yüksek.erdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bende bir miktar pegyo hissesi vardı. şimdi portföyümde pegyo-r olarak kalem çıkmış ve alış maliyetim sıfır göstermiş.süresi de 01.08.2008 miş
borsada yeni olduğum için ne oldunu anlayamadım. kar payı filan mı bu? 1 ağustosa kadar satayım mı, bekleyim mi? yönlendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekürler
Yorum
-
Teşekkürler üstad, hızır gibisin valla. Emeklerini ödeyemeyiz.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBedel karşılığı alabileceğiniz hisselerinizdir. Aracı kurumunuzla görüşerek yada sayfanızda gösterilen yolları izleyerek ne kadar para yatıracağınızı görebilirsiniz. Bugün hisse fiyatı da aynı miktarda düşmüş durumda yoksa zararlı çıkarsınız. Yada bu hisselerinizi rüçhan pazarında o gün işlem gördüğü fiyattan satabilirsiniz. Şu anki fiyatı 0,14 - 0,15, satış fiyatınız 0,14 ama bedelliye katılmayıp hisse r'lerinizi satmanız durumunda zarar yazma ihtimaliniz yüksek.
Yorum
-
Yorum
-
hayırlı işler üstat kolay gelsin.skbnk hoş duruyor 2300 ğitmesi lazım grafiğe ğöre sabah biraz ğüç topladı nedersiniz.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizocam alylar sonra günlük bb yi yukarı kırdı. poazisyon açılabilir..2. tavanı da gördü...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavan oldu hayırlı olsun...
Yorum
-
Ben İnternet üzerinden işlem yapıyorum hocam.yani aracı kurum yok. teyit etmek için anladığımı tekrarlamak istiyorum; yazdıklarınzdan satmayıp beklemem gerektiğini satarsam zarar edeceğimi bedelliye katılmamın doğru olduğunu anladım.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBedel karşılığı alabileceğiniz hisselerinizdir. Aracı kurumunuzla görüşerek yada sayfanızda gösterilen yolları izleyerek ne kadar para yatıracağınızı görebilirsiniz. Bugün hisse fiyatı da aynı miktarda düşmüş durumda yoksa zararlı çıkarsınız. Yada bu hisselerinizi rüçhan pazarında o gün işlem gördüğü fiyattan satabilirsiniz. Şu anki fiyatı 0,14 - 0,15, satış fiyatınız 0,14 ama bedelliye katılmayıp hisse r'lerinizi satmanız durumunda zarar yazma ihtimaliniz yüksek.
İlginiz için teşekürler hocam, iyi çalışmalar
Yorum
-
evet, doğru anlamışsınızerdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen İnternet üzerinden işlem yapıyorum hocam.yani aracı kurum yok. teyit etmek için anladığımı tekrarlamak istiyorum; yazdıklarınzdan satmayıp beklemem gerektiğini satarsam zarar edeceğimi bedelliye katılmamın doğru olduğunu anladım.
İlginiz için teşekürler hocam, iyi çalışmalar
Yorum
-
-
ray yeniden kaldırdı kafayı ... hayırlısı olsun balkalım...
Yorum
Yorum