Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn.mehmetayhan, 3 vakte kadar altında ralli bekliyorum demiştim sanırım size özelden... 680 usd yi gördü. yüzde 11 artıda. Bol ve bereketli kazançlar...
TEBRİKLER ÜSTAT ÇOK BÜYÜK BİR FIRSATTI ĞERÇEKTEN BU KADAR ÇABUK OLACAGINI SANMAZDIM.ĞEÇ KALDIK AMA ŞUNU DİYEBİLİRİM BU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYORSUN.SENİ DİNLEYİPTE ALIM YAPSAYDIM .TAM 6000 YTL KAR YAZARDIM .SÜRE ÇOK AZDI ŞÜNKÜ
09:57 : RAPOR-ALTIN VE GÜMÜŞ ANALİZİ(REST FX DANIŞMANLIK)
Rest FX (www.restfx.com) Tarafından Hazırlanan Altın ve Gümüş
Analiz Raporu:
"ALTIN 18.09.08: Altın da dün tarihi bir gün yaşandı. Güniçinde
774.65 $/ons seviyesini gören Altın, ABD piyasalarının açılmasıyla
beraber sürekli değer kazandı ve 868.50 $/ons seviyesine kadar
yükselerek bir günde 93.85 $/onsluk rekor bir hareket yaptı. Bu sabah
Asya piyasasında da Altın a talep devam etti ve 893.15 $/ons
seviyesine kadar yükseliş sürdü. Özellikle hafta sonu Lehman
Brothers ın iflasına seyirci kalındıktan sonra AIG ye ABD hükümeti 85
milyar USD destek paketi açıklamasına rağmen dün piyasalarda sistemik
risk algılaması yaşandı ve panik halde piyasalarda işlemler
gerçekleşti. Hisse senetleri piyasaları sert bir şekilde düşerken
Altın güvenilir bir yatırım aracı olarak dün tercih edildi. Altın ile
beraber diğer değerli metallerede alım geldi. Ham petrol fiyatlarıda
yükseliş gösterdi. Birkaç gündür yorumlarımızda mevcut konjektürde
dalgalanmaların sert olabileceği bu anlamda piyasada işlem yapmaktansa
izlemeyi tercih ettiğimizi yazmıştık. Bu noktada piyasalarda stress
artığı için sert hareketlerin devam edeceğini piyasalarda güven
bunalımı sona ermeden sert dalgalanmanın son bulmayacağını
söyleyebiliriz. Altında bu sert hareketler yaşanırken teknik olarak
833.65 $/onsun önemli destek seviyesi, 875.00$/onsun önemli direnç
seviyesi olduğunu söyleyebiliriz.
Destekler: 862.40 - 851.20 - 830.60
Dirençler: 873.25 - 889.75 - 894.35
GÜMÜŞ 18/09/2008
Dün altın fiyatlarında yaşanan aşırı yükselişe oranla gümüş
fiyatlarının yükselişi sınırlı kaldı diyebiliriz. Dün yaşanan yükseliş
bir gün içinde metal piyasalarında yaşanan en büyük hareket olarak
dikkat çekiyor. Bu tür hareketlerin bu kadar sert olması metal
fiyatlarına bağlı olarak gümüş fiyatlarınıda çok daha yukarı
seviyelere kadar yükseltebilir. Gümüş fiyatlarının 22,00 $/ons
seviyesinden 10,00 $/ons seviyesine kadar düştüğünü dikkate alıcak
olursak, mevcut yükselişin 15,00 $/ons seviyesine kadar
yükselebileceğini söyleyebiliriz. Sabah saatlerinde 12,00 $/ons
seviyesinde bulunan gümüş fiyatları için bugün destek seviyelerinin
11,20 $/ons ve 11,00 $/ons seviyelerinde olabileceği öngörülüyor.
Direnç seviyelerinin ise 12,50 $/ons ve 12,95 $/ons düzeylerinde
olabileceğini söyleyebiliriz.
Destekler: 11,20 - 11,00 - 10,50
Dirençler: 12,50 - 12,95 - 13,50"
TEBRİKLER ÜSTAT ÇOK BÜYÜK BİR FIRSATTI ĞERÇEKTEN BU KADAR ÇABUK OLACAGINI SANMAZDIM.ĞEÇ KALDIK AMA ŞUNU DİYEBİLİRİM BU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYORSUN.SENİ DİNLEYİPTE ALIM YAPSAYDIM .TAM 6000 YTL KAR YAZARDIM .SÜRE ÇOK AZDI ŞÜNKÜ
Teşekkür ederim. Fırsatlar bitmez, inş. daha sonra kazanırsın.
şu an için 980-962 $ aralığına sıkıştı yön bulamıyor ya toplanıyor yada dağıtım yapılıyor kırılım ne tarafa olursa zaman gösterecek.
1000 üzeri 1030-1100 gibi seviyeler
950 altı ise 920-850 aralığını tekrar gösterebilir.
benim değişik paramatreler ile çizdiğim grafikle desteklersem sol tarafta (T değerleri gözükmektedir.)
her ne kadar tepeyi zorlasa da şu an için ne aşağı ne yukarı gidebilmektedir.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
RAPOR-ALTIN VE GÜMÜŞ ANALİZİ(REST FX DANIŞMANLIK) Rest FX (www.restfx.com) Tarafından Hazırlanan Altın ve Gümüş Analiz Raporu:
"GÜMÜŞ 04/03/2009 Metal fiyatları dünde satış baskısı altında işlem görmeye devam etti. Gümüş fiyatları şuan için nispeten ayakta kalmaya devam ediyor. Dünya üzerindeki rezervlerinin azlığı ve içinde bulunduğumuz ekonomik durum düşünüldüğünde metal fiyatlarının yönünün yukarı dönebileceğini öngörebiliriz. Sabah saatlerinde 12,75 $/ons seviyesinde bulunan gümüş fiyatında bugün için destek seviyeleri 12.35 $/ons ve 12,00 $/ons seviyeleri olarak gözüküyor. Eğer bu seviyeler sert geçilirse 11,50 $/ons seviyesine kadar gerileyebilir. Direnç seviyeleri ise 13,21 $/ons ve 13,81 $/ons seviyeleri. Eğer bu seviyeler yukarı doğru kırılırsa 15.00 $/ons seviyelerini görebiliriz.Destekler: 12,35 - 12,00 - 11,50Dirençler: 13,21 - 13,81 - 15,00 ALTIN 04/03/2009 Altın fiyatı dün düşüş trendini bozmayarak bir hayli değer kaybetti ve 905,20 seviyesine kadar geriledi. Şuan için ABD dolarının diğer tüm mecralar üzerinde baskı kurması metal fiyatlarınıda olumsuz etkilemeye devam ediyor. Risk algılamasının tamamen dengesizleşmesi, metallere duyulan güvenin kırılmsına yol açabilir. Kısa vadeli aşağı trendin satışların devam etmesi koşulu ile 875.00 $/ons seviyesine kadar sürebilme olasılığı var. 875.00 - 900.00 $/ons bandı önemli destek bölgesi konumunda olacaktır. Yukarı hareketde ise 950.00 $/ons seviyesi güçlü direnç konumunda olacaktır.Destekler: 902.60 - 891.00 - 875,00Dirençler: 919,60 - 932.00 - 940.70 - 953.50" Foreks Haber Merkezi (04/03/2009 - 09:52:39)
RAPOR-ALTIN FİYATLARI(ANATOLIA CAPİTAL CTA) Anatolia Capital, CTA (www.anatolia-capital.com) Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:
"Altın Ucuz Kaldı... Altın fiyatları piyasanın mikro yapısından dolayı bir süre daha düşükkalmaya devam ediyor. En son dün gün içinde yaşanan sert yükselişlerinardından gelen satışlar altının yine 905 Dolar civarında kapanmasınaneden oldu. Burada dikkat edilmesi gereken husus, eğer 900 Dolar’ın altıgeçilirse hareketin 880 Dolar’a kadar uzayacağıdır. Ancak 905 de, 880de orta ve uzun vade için çok iyi alım fırsatıdır.Petrol fiyatları ve diğer emtia fiyatları düşüş sürecinin tamamlamaaşamasında ve faizler düşüyor. Bütün bunların etkisi yakında altınfiyatlarının yeniden 970’lere kadar tırmanmasıyla sonuçlanacak gibigözüküyor.Dirençler 917 921 931Pivot (913)Destekler 912 905 901"
Yorum