krizgralli Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
iktidar gucünün keyfi davranislari dimis...Haschin Gilinc...yaw Haschin-cim ya bi bildigin var...ya sende goca bi got var...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bence ilk secenek...
Yorum
-
-
A.s hoşgeldin saygıdeğer dostum. Herkese iyi geceler iyi tatiller dilerim.aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar gralım.
Yorum
-
-
Kusuruma bakmayın yatmak üzereyim. Size iyi geceler sevgili abim.kungfucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.s hoşgeldin saygıdeğer dostum. Herkese iyi geceler iyi tatiller dilerim.
Yorum
-
Artı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖzel değildi,
Pek matah birşey değil gerçi de, işe yaradı mı bizim çalışma dedim di, onbeşinden beri kırmızıydık endekste yakalanan oldu mu diye soracaktım da,,,
Forumda 'ayı' dolu zaten. Epeydir malda olan pek kimse yok. Bu açıdan bakınca fazla işe yaramamış olabilir ama grafiğiniz işe yaradığını kanıtladı. Tabii bunu teyit etmek için zamana ihtiyaç var. Birkaç defa doğru zamanda doğru yönde sinyal verirse güvenilirliği artacaktır.
Forumdaki herkes değişik yorumları, farklı beklentileri harmanlayıp nihai kararını kendisi veriyor. Profesyonel yorumcular bile farklı beklentiler içinde olabiliyor, yanılabiliyor. Örneğin Halil Reçber hızlı bir çıkış bekliyordu, fena yanıldı. Dolayısıyla her tahminimizin yüzde yüz tutması gerekmiyor, hata yapma özgürlüğümüz var. Sizin grafik de zaman zaman hatalı sinyal verebilir, bu çok önemli değil.
Katkı katkıdır, siz koymaya devam edin.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Ben turku muhabbeti ve ardindan metro yoculugu ve biraz gundemi kacirsam da..
tum dostlara guzel bir aksam olsun..
Yarin gorusmek dilegiyle..
Yorum
-
güldürdün beni...chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGralım bu kadar atışmaya rağmen dolar yükselmiyor. Ekonomimizin gücünü gösteriyor bu.
güc , yeter sartlari olan bir haldir...yeter sartlarda bir ariza olustu mu...ve buna ragmen ariza'yi gosteren parametrelerde manüplatif bir durum olusursa...o sadece saatli bomba'nin tiktaklarini besler...
gördügün sey...bir balondur...
ne balonu peki...
Yorum
-
Sivil Darbe Balonu...
gördügünüz ederler,hicbir ekonomik gercekligi olmayan ederlerdir...
gercek ederleri ihya edicek yeter sartlar manüplasyona tabidir schu sürecte...
her Balon özüne döner...yani neye döner...
sarkik bir kadin gögsüne doner...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Yorum
-
hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kuschatma altinda olmayan ne var...
eyi haftasonlariniz olsun...
Yorum
Yorum