Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dünkü satış rakamını revize etmicektin işte o zaman güzel trade olacaktı..
Benim alış ve satış rakamlarım alış ve satış yapıldığı anda belirlenir hesap makinesi tarafından vede hiç bir olay karşısında rakamı revize etmem, belki adeti revize ederim o kadar
Hep derim bu işin dini imanı yok.
İPEKE 2.87 satış yazmıştım, 2.86 dan döndü. 2.86 da 353.000 lot işlem olmuş, tırışkadan değil. Hatta bir ara 2.86 alış 2.87 satış durumuna bile geldi.
Pozisyon hala karda ama mal gitmiş olsa şimdi yeniden alırdık, güzel bir trade olurdu.
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Dünkü satış rakamını revize etmicektin işte o zaman güzel trade olacaktı..
Benim alış ve satış rakamların alış ve satış yapıldığı anda belirlenir hesap makinesi tarafından vede hiç bir olay karşısında rakamı revize etmem, belki adeti revize ederim o kadar
Hep aynı rakam olmaz ki, günlük revize edilir.
Sen ne yaptın? Sattım dediğini görmedim...
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
10 tl olan kağıt seni 15 tl olacağına inandırmadan ve ortamı kurmadan kesinlikle 12 tl olmaz...
Palanın cengaverleri işini bilir algını yönetir, şemsiyeleri içinde değilse elinde bekletir...
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
o cemaat turşusu kıurmuş
dualarıyla geçiniyormuş
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Şu anda dönülmez akşamın ufkundayım; EREGL yarın net 20 kuruş temettu veriyor ve şu anda yazılana 2,94 den kağıdı okutuyor, kapanışda 2,99 garantisi var gibi, bla bla blaaaaa...
Yorum