Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-

yetkisiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün yandaşların manşetlerine ve kararla ilgili yorumlarına bakıyorum da, ergenekon kararını seçim sonrasına bırakmakla iyi yapmadı titrek...en azından savcılarının ve hakimlerinin güvenirliği açısından bu kararı seçimin 1-2 hafta öncesinde açıklaması lazımda...hata yaptı ve tayyip bunu iyi kullandı...ya da anlaştılar..."Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
BİR DİYALOGvahhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Az gidelim uz gidelim, dere tepe düz gidelim:
Başbakan Erdoğan'ın seçimden hemen sonra tüm ailesi ile birlikte yaptığı balkon konuşmasında "Vatan hainlerini bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Bunların inine gireceğiz. Hesabını ödeyecekler" demişti. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözleri Almanya’da tepki çekti. İktidardaki partilerden Hırıstiyan Sosyal Birlik partisi, Ankara ile AB üyelik müzakerelerinin durdurulmasını istedi. CSU Genel Sekreteri Andreas Scheuer, “Erdoğan Türkiye’sinin Avrupa’ya ait olmadığı giderek ortaya çıkıyor” dedi.
Rte Mehmet Akkuş:
Allah icin aLin bizi o boktan avrupa birligine... Az kaldi az sirtimizi biraz daha dogrultalim ecdat nasil tarih yazdiysa torunda devamini getirecek.
Kendinizle çelişmeyin. Boktan diye nitelediğiniz Avrupa Birliğine girmeyi bizden çok 'taptığınız' başbakanınız istiyordu. 2004 yılında, AB müzakerelere başlama kararı aldığında "Bayramınız kutlu olsun" diyerek bayram ilan eden, her yeri AB bayraklarıyla donatan ve gündüz vakti havai fişek gösterileri yaptıran Erdoğan değil miydi?
Rte Mehmet Akkuş:
Dogru duzgun konus.. Taptiginiz cumlesi ne ! O kadar parti icinde akLi basinda gercekten bu devleti istenilen yere getirebilcek umit baglayan biri olsaydi orda Recep TAYIP ERDOGAN degil O olurdu.. Ben kürt'um okuyorum aile durumum iyi degil devlet yurdunda kaliyorum burs bile cikmadi o kadar okuyan kardesm varken.. Senin chp zihniyetin gibi ortaligi yakip yikmiyorum.. Tarih herseyi yaziyor dogrusuyla yanLisiyla.. Ha bu arada o dedigin seye siyaset denir.. Merak etme Bu devlet hak ettigi yere geldiginde herkes nerde durucagini biLicek.. Seninle tartismak istemiyorum sonucta demokrasi olan bi ulkede yasiyoruz dusuncenede saygi duyuyorum ama tutupda bu devletin basbakanina hakaret edicek seviyedede captada degilsin.
Yani diyorsun ki, siyaset denen şey göz boyama ve yalan söyleme sanatıdır. Herkes okusun diye yorumunu silmiyorum. Kimin çaplı kimin çapsız olduğuna okuyanlar karar versin.
Rte Mehmet Akkuş:
Senin hicbir sekilde BASBAKANA hakaret etme cureetin olamaz.. Ben sozumun arkasindayim.. Köpruyu gecene kadar ayiya (abd) dayi diyoruz ama az kaldi.. Goz boyama sanati degil sadece dusunce hareketi.. Kilicdaroglunun goz boyama sanatlarini ac izLe.. Benzin 1,5 tl olucak , issiz olan herkese 600 tl vs. maas neyse uzatmiycam.. Dedigim gibi ozgur bir ulkedeyiz. Turkiye eski turkiye degiL ! Allah bu millete zeval vermesin.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum

Yorum