Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Fici
Uzun zamandir almadiydim..
Su ef.s fici y.alkollu ((dedigine bakma %6)) ne muhtesem birseymis..
Her yerde de bulunmuyor sanki hint kumasi...
2 tane iciyorsun..
Adami melek gibi uyutuyor valla..

Bir yattigimi hatirliyorum .. bir de yataktan kalktigimi..
Yorum
-
Yatmaya gidecem sırf sanat için bekliyorumdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn sanatsalı biraz sonra geliyor

Sony Ericsson GH688 cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildiSEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
seçici değilimaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bende ama bir alttaki esmere.

hangisi olursa
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterköpek olmaya karar verdim

Şaka bir tarafa, bekarken bir ara köpek beslemiştim. Köpek gezdirirken birkaç tane kadın arkadaş edinmiştim. Köpekli don juan
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
ben her akşam 4-5 tane götürüyorum onlardan..açtıktan sonra biraz beklet fermente olur alkol derecesi biraz daha artar..şaraplar gibianti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun zamandir almadiydim..
Su ef.s fici y.alkollu ((dedigine bakma %6)) ne muhtesem birseymis..
Heyerde de bulunmuyor hint kumasi...
2 tane iciyorsun..
Adami melek gibi uyutuyor valla..

Bir yattigimi hatirliyorum .. bir de yataktan kalktigimi..

Yorum
-
alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYatmaya gidecem sırf sanat için bekliyorum
Sony Ericsson GH688 cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekletmeyelim seni
Yorum
-
ben mahallede en güzel köpeyi olanlarınkini dolaştırmaya çıkartıyordumdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şaka bir tarafa, bekarken bir ara köpek beslemiştim. Köpek gezdirirken birkaç tane kadın arkadaş edinmiştim. Köpekli don juan
hem bakma zorunluluğu olmuyordu
kız eve gelip sorarsada komşuya verdim diyordum
3-4 hafta idare ediyorduk bu şekilde
Yorum
-
Hangisini tutarsam diyorsun yani abim.detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseçici değilim
hangisi olursa 
Yorum
-
bak görüyor musun en güzelini detan sona saklamışaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangisini tutarsam diyorsun yani abim.
Yorum
-
Resmi gördüm, bizim hesap makinesi kısa devre olmuştur.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBekletmeyelim seni
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben mahallede en güzel köpeyi olanlarınkini dolaştırmaya çıkartıyordum
hem bakma zorunluluğu olmuyordu
kız eve gelip sorarsada komşuya verdim diyordum
3-4 hafta idare ediyorduk bu şekilde
İlk teması kurmakta çok kolaylık sağlıyor. Özellikle köpek gezdiren kadınlarla. Senin köpeğin cinsi, benim köpeğin maması falan derken bir yakınlık doğuyor. Ve sonra.....
Yorum
-
Yok benim bekletmeme gerek yok...detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben her akşam 4-5 tane götürüyorum onlardan..açtıktan sonra biraz beklet fermente olur alkol derecesi biraz daha artar..şaraplar gibi
Ben zaten bir tanesini bekleterek bir saatte iciyorum..

O arada fermente vs ne olacaksa oluyordur herhalde..
Yorum
Yorum