Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
HER KONUDA YALAN SÖYLEYEN BİR MİTOMANIN BU KONUDA DA YALAN SÖYLEMESİNDEN DOĞAL NE OLABİLİR...BUGÜNE KADAR BİR TEK SINIF ARKADAŞINI GÖREN,DUYAN,BİLEN VAR MI...DIŞARDAN MI BİTİRMİŞ OKULU...BAŞBAKAN OLACAK LİDER VASIFLARINA SAHİP BİR İNSANIN BİR TEK SINIF ARKADAŞI OLMAZ MI...BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİ...
Erdoğan Cumhurbaşkanı olamaz çünkü...
Başbakan Erdoğan'ın sosyal medyada ve kulislerde üniversite mezunu olmadığı yüksek bir sesle dillendirilirken MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'ndan çok tartışılacak bir açıklama yaptı.
Beyaz TV'de yayınlanan Basın Kulisi programına konuk olan Yusuf Halaçoğlu, "Cumhurbaşkanı olmak için 4 yıllık fakülte mezunu olmak gerekir, Sultanahmet'teki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3 yıllıktı. Onun mezun olduğu zaman 3 yıllıktı" diye konuştu.
Bu sözlerin üzerine araya giren AKP Milletvekili Mehmet Metiner, "Yüzde 70 ile Tayyip Erdoğan Çankaya'ya çıksa bile Yusuf Halaçoğlu gibiler indirir. O sandığın sonucuna razı olmazlar. İlla bir kulp arayıp bulurlar. Sabih Kanadoğlu gibi konuştu. Yeni bir 367 mutlaka çıkartırlar" yanıtını verdiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Ayhan başkan, silindiği için mesajlarımın azalmasına hiç üzülmüyorum ama arşivde lazım olan şeyleri bulamayınca üzülüyorum.
Bir ara halı fabrikasını yazmıştım, sığ ama temeli iyi, alıp kenara konulabilir diye. Arşivde aradım bulamadım. Anladın sen
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıyok muhtemelen senin mesajlar silinmemiştir ilk cafelerdi giden
ben hastaneye kaçarım size kolay gelsin.
Yok bulamıyorum. Bir ara bazı topiklerin tamamı değil ama bir bölümü gitmişti, oralarda olabilir.
sana da kolay gelsin.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.36 ya alış yazdım, aynı miktarda...
Düzeltme - 3.39 geldiBu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
KDV’de reform
11 yıllık iktidarda çok gecikmiş bir karar..
Umarım dağ fare doğurmaz.. Bordrolulardan söke söke alınan vergi tüm ülkeye adaletli yayılır.

Şimşek: KDV’de reform yapılacak
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Cuma günü çok önemli bir reformu paylaşacağız katma değer vergisine ilişkin
İade sisteminin basitleştirilmesine ilişkin bir sistem” dedi. En önemli reformlarının Gelir Vergisi Reform Tasarı olduğunu kaydeden Şimşek, Vergi Usul Kanunu’nun güncellenmesi noktasında da çalıştıklarını dile getirdi. Önemli önceliklerinden birinin kayıt dışılıkla mücadele olduğunu aktaran Şimşek şunları söyledi:
“2002 yılında Türkiye’de her 100 çalışanın 52’si kayıt dışıydı. 2014’ün başı itibarıyla ise her 100 kişinin 34’ü kayıt dışı. Amacımız kayıt dışılıkta en azından Avrupa ortalamalarını yakalamak. Şu anda eylem planımızı güncelliyoruz ama bir taraftan da şunu yapmak lazım. Vergiye uyumu kolaylaştırmamız lazım.”
Yorum

Yorum