Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
200-300 arası faiz indirimi bekliyorum..usd long !
2010 ve 2012 yılı 5.-7.aylarında euro usd karşısında dip yapmış !
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”
Küçük de olsa 50-100 baz puanlık bir indirim gelebilir.
Bu faiz indirimi enflasyonu azdırmadan iç piyasada canlanmaya katkı sağlayabilir.
Tabii düşük ihtimal de olsa bu kararı önümüzdeki aya erteleyebilirler.
Bu ayki enflasyon kapanış rakamını beklemek isteyebilirler... Diye sesli düşünmekteyim.
Merkez Bankası’nın merakla beklenen başkanlığına Erdem Başçı getirildi. 5 yıl önce atanmasına kesin gözüyle bakılan ancak dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından veto edilen Erdem Başçı, bu sefer başkanlık koltuğuna oturdu. http://www.radikal.com.tr/ekonomi/se...atronu-1046254
emret usta diyecektir
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”
Sevgili Cafe
Aşağıdaki haberi nasıl yorumlamalıyız
Diyeceksiniz ki her işi bitirdik reytinglere mi bakalım
Ama öyle değil
Bu proje yazıldığı gibi AKP nin ise reytingler bize epey şey söyler
Sanki??
Ne dersiniz
Günün sorusu : Merkez faiz indirirse veya indirmezse dolar ne olur?
bence;
Devam=2.13
100=2.15
200=2.18
300=2.25
reytinglere bakma trt yi izleyen yok trt arttık stv ve kanal7 izleyicisine hitaP EDİYOR
Başkanım
Şu kehanetim var
Her iktidar kendi zenginlerini kendi popüler kültürünü ve kendini yansıtan değerlerini yaratır 10 yıllık bu iktidar bu kısmı biraz es geçtiğini son bir yıldır farkediyor
Az ve kısa zamanda birşeyler yapmaya çalışıyor
bu iş sümeyyenin trollerini aştı
Artık samanyolunun ve cemaatin senaristleri de yok
Kaldılar mı bir başlarına
Sonuçta güya toplum analizi yapacaktım bildiğin mağdur edebiyatına bağladım)
Yünlü sanayi esaslı bir tavan olmadı; seans açılışında tavan fiyata çıktı hemen indi. 5.41 den 2.500 lot, 5.40 dan 7.500 lot işlem olmuş. 2.500 lot işlem ile benim mal gitmez!
Tavanda fazla bir satıcı yoktu ama palaya kalın mı geldi ne
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum