Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Şimdi herkeşler benim cemaat kağıtlarında dualarla yaşadığımı biliyor, aşağıdaki habere göre bu benim kağıtların patronu Hamdi Akın İpek, safımız belli olsun demiş de; ben bu konuşmadan hangi safa yakınım demek istemiş anlamadım?
Cemaat şöyle bir köşede dursun dediyse wuwwwwww
Büyüklerim bir el atsın hele....
[15:40:39] Nihat: Ankara Gölbaşı’ndaki açılışa Bakan Nabi Avcı ve Hüseyin Çelik de katıldı. Koza İpek Holding tarafından yaptırılan Melek İpek İlk ve Ortaokulu hizmete girdi. Milli Eğitim Bakanı Avcı, "Bu hayırlı eserin tüm hayırseverlere örnek teşkil etmesini diliyorum" derken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, açılışın eğitim adına düğün olduğunu kaydetti.
HAKLI GURUR
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, eşi Nevin İpek, Holding Yönetim Kurulu üyeleri Melek İpek ve kızı Pelin Zenginer eğitime önemli bir eser kazandırmanın haklı gururunu yaşadılar.
SAFIMIZI BELLİ EDİYORUZ
Bu yıl içerisinde 3 kız yurdu ve gençlik merkezinin açılacağını belirten Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, yapımı süren Altın Koza Üniversitesi'nin de bu yıl açılışının gerçekleştirileceğini belirtti. Tüm yatırımların hayırlara vesile olmasını dilediğini kaydeden İpek, "Allah inşallah bu eserlerden güzel insanların yetişmesini nasip eder" dedi.
GAGADAKİ BİR DAMLA SU
İpek konuşmasında şu kıssayı da aktardı: "Hz. İbrahim'in (a.s) ateşe atıldığını duyan bir kuş, gagasına bir damla su alıp geldi ve ateşi söndürmek için o bir damla suyu ateşin üzerine bıraktı. Kuşa sormuşlar, 'Senin gagandaki su, bu ateşi söndürmeye yetmez' diye. Buna karşılık kuş, 'Ben de biliyorum. Fakat istedim ki safım belli olsun, dostluğumuz belli olsun' cevabını verdi." İpek, kıssanın ardından "Biz de safımızı belirliyoruz. Hangi tarafta olduğumuzu gösteriyoruz....Gece gündüz çalışan hocalarımız, iş adamlarımız ve devlet büyüklerimiz var. Biz her zaman yanlarında olduğumuzu ve olacağımızı tüm kalbimizle ifade etmek istiyoruz" dedi
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Şimdi herkeşler benim cemaat kağıtlarında dualarla yaşadığımı biliyor, aşağıdaki habere göre bu benim kağıtların patronu Hamdi Akın İpek, safımız belli olsun demiş de; ben bu konuşmadan hangi safa yakınım demek istemiş anlamadım?
Cemaat şöyle bir köşede dursun dediyse wuwwwwww
Büyüklerim bir el atsın hele....
DEVLET BÜYÜKLERİMİZ var dediğine göre....
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum