Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Twitter Küresel Kamu Politikasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell, hükümet ile Türkiye'de bir ofis açmak konusunda herhangi bir anlaşmaya varmadıklarını söyledi.
Twitter Küresel Kamu Politikasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell, Ankara'da Pazartesi gününden bu yana yaptıkları görüşmeler sonucunda hükümet ile Türkiye'de bir ofis açmak konusunda herhangi bir anlaşmaya varmadıklarını söyledi. The Wall Street Journal Türkiye'den Ayşegül Akyarlı Güven ve Emre Peker ile konuşan Crowell "Dünya genelinde ofisleri yalnızca ekonomik şartlar bunu haklı çıkardığında açıyoruz" dedi.
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
evet oydu sonra forum bir anda yok oldu çözemedim nedenini
Sıradan forumlar kaybolmaya mahkum.
Önceleri o forum uyducular için düzenlenmişti. Uyducuların sorunları ve uydu frekanslarının güncellemeler vs. konuşuluyordu. Uydu teknolojisindeki gelişmeler dolayısıyla güncellemelerin bilgisayar üzerinden yapılmasına gerek kalmayınca foruma ilgi azaldı. O sıralarda beni davet ettiler ve borsa kısmını açtılar. Ben de Platodan ayrılmak isteyen arkadaşları çağırdım, forum hareketlendi. Bizden başka özgün yazı vs. koyan yoktu. Kopyala yapıştır ile sayfa dolduruyorlardı; ben buna karşı çıkıyordum. Kopyala yapıştır ile nereye kadar gidebilirdi? Sonra anlamsız bir şekilde bana tavır almaya başladılar; forumdan ayrıldık. Ben ve arkadaş grubumuz forumdan ayrılınca forum bitti.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum