aok75 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
sebep nedir? kim niye olay çıkarmış?realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermecİdİyekÖy'de olaylar Çikti tomali mÜdahele
Yorum
-
BAŞTA Ağrı, Ceylanpınar ve Güroymak olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı yerlerde seçim sonuçlarına müdahale edildiği iddiasıyla BDP'li bir grup Mecidiyeköy'de eylem yaptı. Bir alışveriş merkezi önünde saat 17.00'da toplanan grup, AK Parti ilçe binasına kadar yürümek istedi. Polis eylem nedeniyle ilçe binası önünde önlem aldı. Bina önüne yürüyemeyen grup, yakın bir mesafede basın açıklaması yaptı. Eylemciler dağılırken aralarında bulunan bazı kişiler polis, taş atmaşa başladı. Polis taş atan kişilere müdahale etti. TOMA'dan sıkılan tazyikli su ve plastik mermiyle yapılan müdahale sonrası göstericiler ara sokaklara kaçtı. Polis yakaladığı 5 kişiyi gözaltına aldıchaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersebep nedir? kim niye olay çıkarmış?
Yorum
-
Kaos yaratmak isteyen bir gurup.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersebep nedir? kim niye olay çıkarmış?
Yorum
-
sakın yanlış anlamayın yazdıklarımı... ancak 10 yıl önce ingiltere ye gittiğimde (bu arada tarihi yerleri geziyoruz) küçücük bir eylemci bir gruba englınd polisi öyle bir pis daldı ki, o gruptaki insanlara ilk yardım bile yapamadığım için utandım... yapsa idim pertederlerdi beni...realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBAŞTA Ağrı, Ceylanpınar ve Güroymak olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı yerlerde seçim sonuçlarına müdahale edildiği iddiasıyla BDP'li bir grup Mecidiyeköy'de eylem yaptı. Bir alışveriş merkezi önünde saat 17.00'da toplanan grup, AK Parti ilçe binasına kadar yürümek istedi. Polis eylem nedeniyle ilçe binası önünde önlem aldı. Bina önüne yürüyemeyen grup, yakın bir mesafede basın açıklaması yaptı. Eylemciler dağılırken aralarında bulunan bazı kişiler polis, taş atmaşa başladı. Polis taş atan kişilere müdahale etti. TOMA'dan sıkılan tazyikli su ve plastik mermiyle yapılan müdahale sonrası göstericiler ara sokaklara kaçtı. Polis yakaladığı 5 kişiyi gözaltına aldı
http://www.haberartiturk.com/mecidiy...ele-12305h.htm
Yorum
-
Cevresini sevmeyen insan kendisini de sevmiyordur..
Eger hayattan keyif almak istiyorsan insani sevmekle basla bence..

Yorum
-
Scorpions artik efsanelesmis gruplardandir..
Ozunde sevgi vardir.. Guzellik vardir..
Cok sey anlatir...

Yorum
-
Bu arada bu sarkinin almanya da berlin duvarinin yikilisina istinaden yazildigini sanirim video dan farkettiniz...anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterScorpions artik efsanelesmis gruplardandir..
Ozunde sevgi vardir.. Guzellik vardir..
Cok sey anlatir...

http://vimeo.com/m/32123706
Bu gidisle umarim dogu Turkiye ve bati Turkiye diye bolunmeyiz..
Ve berlin duvari benzeri bir tecrube yasamayiz..
Ama surasi cok acik... Insanlarimiz arasinda derin dunya gorusu farkliliklari var ve sag olsun siyasiler hergun bu ucurumu derinlestiriyorlar..
Ey siyasiler.... Bu toplumu kutuplastirarak nereye varacaginizi saniyorsunuz..??
Eger ulkenizi seviyorsaniz tum diktatorlerin sonunu arastirin...
Hem kendinize hem ulkenize yarariniz olur...

Yorum
-
-
bendende önce rakı sonra üstüne buz gibi birahpsmj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gece sadece soda
iyi geceler herkese,
sevgi ve saygıyla selamlıyorum herkesi
Yorum
-
afiyet bal şeker olsun dostumokidoki2006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbendende önce rakı sonra üstüne buz gibi bira
Yorum
Yorum