Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Öncelikle cok ilginc bir teknik ve grafik, bunun icin tesekkur eder ve sizi kutlarım.
bu grafige gore yesil, kırmızıyı aşağı kesince biz düşüş trendindeyiz mi demek ? siyah noktayı birde goremedim ben grafikte.
Ben teşekkür ederim ilginiz için, etkili bir yöntemdir, mutlaka izlenmeli, kusuru seviye söyleyemiyor oluşu...Siyah noktayı dünkü görünüme eklemeyi unutmuşum.
Uzun vade zaten düşüş trendindeyiz bu yönteme göre (onu da bir ara eklerim), kısa vadede dediğiniz gibi aşşağı kesince, ancak trend demek yanlış olur, çünkü adı üstünde, kısa vade...
Burada yer alan görüşlerim yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...
Geçen sene gezi sonrası tesadüf gördün ya hani 'bi para' mı artık
'hep para' mı desek kimde varmış.. Aksi gibi bide beti benzi soldu
hani birilerinin buralarda, 'faiz lobisi' diye böğürüp mee'liyolardı..))
...
Zati muhalefetlere de düşeceeniz daha bilmem nerelere de Allah'ın izniyle,
Senin kozalı aldığın günü hatırlıyorum ben; majestik72 vardı oda bizim skype ekibindendi, geldi kafeye kozal tam alınacak seviyede dedi, sende hımmm dedin, aldın 21-22 di heralde sonra 37 gitti.
İyi kızmıştım ama, dur insanların günahına girme diye
gecen gun haber geldiginde de paylaşmışsınız, sonradan gordum cok tesekkur ederim. bende sırf su tahsisli onaylanırda 2.81 den geri alırlar diye bekliyorum, bi uyanık ben varım di mi
cemaat kagıtlarından kasıt ipek grubuysa benim en cok kar ettigim kagıtlardır onlar, ama bende onları listemden cıkarttım adam deli, ne yapacagını kestiremiyorsun
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Türkiye ve Moğolistan arasında imzalanan anlaşma gereği, her iki ülke vatandaşlarının 30 güne kadar karşılıklı seyahatleri için vize zorunluluğu kaldırıldı.
Yorum