Amin...
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-

krizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah böyüktür leayn...Allah böyüktür...allahim...bütün ateist alt yapima
ragmen senden yardim istiorum ülkem adina...hicbir menfaatim yoktur...ne simdikilerden...ne gelecek olanlardan...
Cumhuriyetin önünü ac yarabbim...uzaktan onu basi dik...kendine has durusu ile izleyeyim...mutlu olayim..."Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-

herif demin fasulyeleri satıp amirale girdi şimdi amirali satıp gene fasulyelere atmış, heriflerin çalışma şekli o hisseden alıp bu hisseye vermek, zaten para hissede olduğundan otomatikman para yerine geçen obje hisse oluyo, çünkülüm her daim benim gibi içerden çıkmayı beceremeyen kağıt hastası lapinler bitmek tükenmek bilmiyo, e malzeme bol sa pala napsınBorsada kazanmanın püf noktası : " bekleyebilme lüksüdür "
Yorum
-
vahhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...cok guzel...
ipne gus cikmis...
Yorum
-
-
65500 70700 yeni sıkışma ve oyun alanımız gibi gözükmekte günlük ve haftalık grafiklerimizde buralarda bu vadeyi bitirebiliriz çok makro bir olay olmadıktan sonra yeni vade yeni tur yeni şans ama mayısla beraber tüm endekslerde olası kar realizasyonları gelebilir
Yorum
-
yandaş medya dikkatinizi çekti mi?
öyle zafer kutladıkları filan yok..
İlk gün AKP nin başarısından filan bahsettiler ama o kadar...
sonra ilk iş CHP ye ve göreceli muhalefete destek olan yazarlara yüklendiler...
Bizden özeleştiri adı altında kendimizi değiştirmemizi istiyorlar
Biz dik durdurdukça kuduruyorlar...
Biliyorlar ki AKP nin arkasındaki halk yığınları koftiden...
İlk ekonomik krizde o kitleler arazi....
Oyüzden CHP ve sahip çıktıkları değerleri ne kadar yıpratabilirsek kardır diyorlar...
Cemeatçiler yenilgiden sonra güzel bir söylem bulmuş
"Allah var, gam yok"
Bizde
"Direniş var yılgınlık yok" diyoruz
Yorum
-
bankalarda ve bazı sanayi şirketlerinde citi ve jp morganın hedef fiyatlarına ulaşıldı hatta üstüne bile çıkıldı.
Yorum
-
alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa hayatımda ilk defa yarın temettü alıcam çok heyecanlıyım...
Neler hissediyorsun?
Yorum
-
ilkinde bende çok heyacanlanmıştım....alpbike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa hayatımda ilk defa yarın temettü alıcam çok heyecanlıyım...

Yorum

Yorum