Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bazı arkadaşlar kağıtlar hakkında burada yazıyorlar ama çok fazla yazı olduğundan aralarda kaynıyor..sevgili detan bu konuda eskilerin en iyilerindendir..şahsen tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirim
valla cok dikkatimi cekmedi daha once.
belki onceki forumlarda bahsi gecmiştir ama ben farketmemişimdir. bir de ben bir ay tr deyim, bir ay yurtdısında. yurtdısında internet erişimim malesef cok kısıtlı. belki o doneme de denk gelmiş olabilir, ama burada oldugum sure zarfinda baskan ı takip ederim genelde, o sayede geldim buraya.. ha para isterse vermem o ayrı, bira ısmarlayayım
LONDRA - İngiltere Kültür, Medya ve Spor Bakanı Maria Miller, devlet ödeneklerini usulsüz kullandığı tartışmaları üzerine istifa etti.
İngiltere Başbakanı David Cameron’a gönderdiği istifa mektubunda Miller, tartışmaların ‘hükümetin hayati öneme sahip görevinden sapmasına neden olduğunu’ belirtti.
Cameron, istifa mektubunu almaktan ‘üzüntü duyduğunu’ fakat Miller’ın kararını ‘kabul ettiğini’ söyledi.
Miller, ailesi için satın aldığı evin kredisini ‘usulsüz şekilde artırıp vergi mükelleflerinden elde edilen devlet ödeneklerini’ kullandığı suçlamasından aklanmış, fakat 5.800 sterlini geri ödemeye mahkûm edilmişti.
İngiltere Parlamentosu’nda milletvekillerinin mali faaliyetlerini denetleyen bağımsız komisyon daha önce Miller’in ‘soruşturmadaki tutumunu eleştirip’ bakanın 45.000 sterlini geri ödemesi tavsiyesinde bulunmuştu. Miller, ödenek tartışmalarıyla ilgili ayrıntıları uzun süre açıklamadığı için soruşturmanın işleyişini engellemekle eleştiriliyordu.
ŞAFAK PAVEY DÖKTÜRMÜŞ...
1. Evlen ve kendini kocana sakla.
2. Kocana en az 3 çocuk (mümkünse erkek olsunlar) ver.
3. Sezaryen harici şekilde bunları doğur.
4. Ama o sırada evde otur. doğurmaya hastaneye gidebilir misin orasını daha anlamadım.
5. Mümkünse regl olmadan doğurgan ol çünkü ayıp yani ama mümkün değilse bunu doğal bir şey gibi değil de saklanması gereken bir utanç gibi yaşa.
6. Kürtaj ve doğum kontrolünü unut, hiçbir koşulda aklından dahi geçirme.
7. Açık saçık giyinme, sen meyve gibi bir şeysin, insan değilsin, insanlar (erkekler) meyvenin kabuklusunu sever, unutma.
8. Açık saçık giyinirsen tecavüze uğrama çünkü uğrarsan haksız olursun, pantolon giydiysen, mini giydiysen, içki içtiysen vs. tecavüzcüye haklı olarak indirim yapılır.
9. Sen çocuk olmayacaksın, doğduğundan itibaren kadınsın. ona göre davran, ağır ol, fazla kikirdeme, mesela 13 yaşında kendi isteğinle onlarca erkeğin tecavüzüne uğrama.
10. Sen meyve olduğun kadar dişi köpeksin de, ona buna kuyruk sallama! zavallı, kendi halinde sapık ve tecavüzcüleri tahrik etme.
11. Gece çıkma, içki içme, kızlı erkekli ortamlara girme, bir erkekle bankta yan yana oturma, öpüşmeli film filan da seyretme.
12. Kafanı örtmen hakkında da, açman hakkında sana fikrin sorulmayacak, hep erkekler konuşacak, söz hakkın varmış gibi davranma.
13. Menopoz konusunda bir açıklama gelmedi henüz ama sanırız o da faiz lobisinin işi olmalı, doğurganlığımızı elimizden alıp ülke ekonomimizi bozmak için. o nedenle mümkünse menopoza da girme.
14. Ha bir de vajina deme, ayıp.
15.Feministsen çirkinsin. lezbiyensen erkek bulamamışsındır. sevgililerin olduysa motorsun. olmadıysa kezbansın. bekarsan, boşandıysan, dulsan eksiksin. çocuğun yoksa bir işe yaramazsın. hani hobi olarak uygun bir şeyler yap elbette ama var oluş sebebin bir erkeğin karısı ve çocuklarının annesi, başka da bir işin yok, bunu unutma.
16. Bu memlekette bir kadın olarak, %50 ile azınlıksın. hayatın zor olacak, bunu unutma, kafayı üşütmeden yaşamaya çalış.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
bazı arkadaşlar kağıtlar hakkında burada yazıyorlar ama çok fazla yazı olduğundan aralarda kaynıyor..sevgili detan bu konuda eskilerin en iyilerindendir..şahsen tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirim
Teveccühünüz
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
gezi olaylarindan sonra gelisen sürec cogu kisiyi borsadan soguttu..........beni korkutan hükümetin RTE nin tavrinin her zaman yeni olaylara gebe olmasi
sanmıyorum degerli abim, ben gezi olayları veya 17 aralıkla alakalı oldugunu dusunmuyrum.. hisselerde cok pislikler donmeye basladı.. sadece kendi hisselerimden ornek vereyim, eczacı yatırım 17 tl defter degeri var, 5.3 su anda. borsa duserken dustu, ama cıkarken gitmedi. eczacılar istedigi gibi topluyor. en son 65% lerdeydi sanırım oranları, takibi filan bıraktım. clk, 2 lira iken 2.40 dan satılıp cagrı yapıldı, altı ay sonra 2.75 e baska birine. 310 a geldi, bastılar asagı, 2 liradayken bir tahssili olayı cıktı, spk onaylasın ben itiraz edenin hisselerini 2.81 den alacam dedi, 2 lerden malı yedirdi, 1.15 lere bastı, dort defa bu haberi tekrarladı, spk ya basvuru 7 ocakda yapıldı, 3 ayı gecti hala spk nın onayı bekleiyor. bu sure zarfında ffiili dolasım 55% lerden 92% ye geldi. hiç bir sekilde kap a haber bildiriminde bulunmadı sirket hisse sattık diye. nası oldu da ffiili dolasım bu sekilde arttı anlamadı kimse.. arena, hntlilere 2.6 dolar karşılıgında 4 yıl once satıldı, o gunku kurdan 4.4 tl filan yapıyordu sanırım, hntliler cagrı yapmamak icin 49.7% sini aldılar, ama yonetimi ele gecirdiler, bir arkadas kendi cabasıyla dava actı, yonetimi ele gecirdiler cagrı yapmaları mecburi diye, danıstay haklı budlu filan felan, sonra bir dava daha geldi, iki senedir bekliyoruz, cagrı olacak derse 6-6.5 arası na tekabul edyor dolar kur farkından su anda, ama temyizi cartı curtu..
bunlar sadece bendeki hisselerde olanlar, ufacık bir kısım.. adalet olmadıgı icin, dürüstlük de yok, buda beni cok soguttu borsadan. ky bile artık spk ky lehine onay vermez diyor. ben bundan sekiz ay once yarım milyon koymayı bplanlıyordum borsaya, simdi ise elimdekiler bitsin faize gecerim, euro da tutarım diyorum. bir de altın gerilerse gr/tl bazında ona yonelirim diyorum. obur turlusu insan icin sinir harbi..
düzeltme basladi mi?basladiysa nereye kadar düzecekler?
Borsa dün açılışta oluşan boşluğu kapatacak, o belli oldu ama devamı gelecek mi sorusuna cevap vermek şu aşamada zor.
AKSEN'de düzeltme başladı gibi, 2.60 ortalama ile verdim.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
valla benim bildigm dolar tl, dolar eur filan gibi grafiklerde işlem hacmini veren bir veri yok... sadece her bir değişimi bir işlem olarak algılıyor sistem ve bu sistemleride gun sonunda volume olarak veriyor. matriks de o sekildeydi yani. sizin bu site de de oyle detaylı bir verinin olabilecegine inanmıyorum, o yuzden o cubuk dogru degildir, sadece fiyat degisiminde rekor olmustur derdim ben..
Yorum