Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
arkadaşlardetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hükümetin en zayıf karnı burası
sürekli buraya çakmamız lazım..
kesin bilgi mutlaka yayalım..
ulaşabildiğimiz max insana ulaşalım.
genel seçimlere kadar hep karna çalışalım..
bizi bu pis siyasete siz zorladınız....
Yorum
-
Tum dostlarin yuregine saglik..realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana da müsaade.. herkese iyi geceler..
Keyifli bir aksamdi.
Bende Biraz soguk alginligi var..ben yatar..
Herkese iyi geceler.
.kendinize iyi bakin..
Yorum
-

Terör örgütü PKK, hem de günün tam ortasında Diyarbakır’da yol kesiyor, kimlik kontrolü yapıyor. Ancak güvenlik birimleri, “çatışma çıkabileceği ihtimali” nedeniyle PKK teröristlerine müdahale etmiyor. Yolcuların anlattığına göre güvenlik güçleri, “çözüm sürecine zarar gelmesin, propagandalarını yapıp giderler” diye müdahalede bulunmuyorlar.
Aynı şey Batı’da olsaydı neler yaşanırdı acaba? Birkaç müslüman, hem de silahsız olarak yol kesip inançlarının propagandasını yapsalardı, mesela “içinde yaşadığımız devlet sisteminin İslam’a aykırı nitelikler taşıdığı”ndan falan söz etselerdi, aynı güvenlik güçleri nasıl davranırdı? Derhal müdahale eder, o müslümanları içeri alır ve en ağır cezaları almaları sağlanırdı, değil mi? Bir de üzerlerine “el-Kaide” etiketi yapıştırdın mı, artık o müslümanların gün yüzü görmeleri mümkün olmazdı. Nitekim, hiçbir silahlı eylemleri olmadığı, hiçbir şiddet eylemine bulaşmadıkları halde, “sırf Hilafet istiyorlar diye” Hizbu’t-Tahrir mensuplarına yapılanları görüyorsunuz.
PKK sadece yol kesip kimlik kontrolü yapmakla kalmıyor. “Yerel güvenlik birimleri” oluşturup şehrin ortasında yanaşık düzen eğitimi veriyor. “Sivil ve idari örgütlenmeler”ini en küçük yerleşim birimlerine kadar indirip bölgeye yaygın olarak yerleşiyor. İktisadi birlikler kurup, adına da “Kürdistan” diyebiliyor ve böylece, zaten “zihni altyapı”sı tamamlanan “bölünme”nin “fiili kurumlar”ı ve “kavramsal algı”sı da yapılandırılabiliyor. Örneğin, doğrudan “bölünme”yi çağrıştıran bir hamle olarak, “kimlik, kültür ve dil esaslı markaların oluşturulması” amacıyla, “Kürdistani duygular”ı olan, “Kürdistan ekonomisi”ne katkıda bulunmak isteyen kişiliklerin yürüteceği “Kürdistan Sanayici ve İş Adamları Derneği (KURDSİAD)” kurulabiliyor. Hatırlayın, daha önce de yine Diyarbakır’da “Kürdistan”lı Parti, “Partiya Demokrata Kürdistan Türkiye (PDK-T)” kurulmuştu.
Eğer Devlet/Hükümet paralel yapılara müdahale edecekse, işe Güneydoğu’dan başlayıp, önce PKK-KCK’yı çökertmeli değil mi?
Yorum
-
gücsüzkarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar
hükümetin en zayıf karnı burası
sürekli buraya çakmamız lazım..
kesin bilgi mutlaka yayalım..
ulaşabildiğimiz max insana ulaşalım.
genel seçimlere kadar hep karna çalışalım..
bizi bu pis siyasete siz zorladınız....
Benim sayfamda söylentiye, asparagas habere yer yok. Buna çok dikkat ediyorum.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTum dostlarin yuregine saglik..
Keyifli bir aksamdi.
Bende Biraz soguk alginligi var..ben yatar..
Herkese iyi geceler.
.kendinize iyi bakin..

Geçmiş olsun, iyi geceler...Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
A. Q. pelesenk PKK lılarında iliklerinden canlarını alıntı yapacağım ama Cehennemın dibine yapıştıracağımrealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTarık dostum güzel alıntı yapmışsın .. sen bu işi aştın valla



Yorum
-
19 yada 20 Nisanda detan,realist,pool,aok ve ben Beşiktaş'ta buluşacağız arkadaşlar.. katılmak isteyen arkadaşlarla beraber olmaktan zevk alacağımıza eminim...gaddar da umarım bir gün bizim acizane soframıza teşrif etmek ister
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
-
Yorum
-
if anything can't be fixed, it won't
Yorum


Yorum