Borsaya atılmak istiyorum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Yondaime2
    Yeni Üye
    • 28 Eylül 2013
    • 2

Borsaya atılmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba iyi geceler herkese. Foruma yeni üye oldum umarım kalıcı olurum Ben bir konuda bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum.

Ben bi hevese kapıldım ve borsaya girmek istiyorum. Yaşım 20. Garanti Bankasında hesabım var.

Bildiğim kadarıyla bilyoner.com (iddaa için) tarzı anlaşmalı siteler aracılığı ile borsada kağıt alımı satımı yapılıyor. Bu siteler hangi sitelerdir ?

Kağıt alımı yapmadan önce şirket araştırması vs yapmak gerek. Bu şirketleri nereden bileceğiz nereden öğreneceğiz bu şirketlerin geçmiş grfikleri ve şirket faaliyetlerini vs nereden öğrenebilirim ?

Son olarak Hangi tür kağıtları alacağım ? Bir çok çeşit hisse senedi var malumunuz.

Konuyu yanlış yere mi açtım inanın çok baktım ama gözümden de kaçmış olabilir anca burayı uygun görebildim açmak için.. Yardımınız için teşekkürler şimdiden..
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

bence yol yakınken geri dön
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 23563

yaww baskan çocuğun moralini bozmasana

şaka bir yana önce oku takip et sitelri ekonomş programlarını vb

ama en önemlisi BORSA YAPACAKSAN KOYACAĞIN PARA İHTİYACIN OLMAYAN PARA OLSUN
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Yondaime2
        Yeni Üye
        • 28 Eylül 2013
        • 2

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yaww baskan çocuğun moralini bozmasana

şaka bir yana önce oku takip et sitelri ekonomş programlarını vb

ama en önemlisi BORSA YAPACAKSAN KOYACAĞIN PARA İHTİYACIN OLMAYAN PARA OLSUN
        Öyle zaten. Hani hisseler düşse de 'ya bekleyelim biraz daha acelesi yok' cinsinden düşünüyorum.

aracı olan şu borsa alış satış siteleri lazım o konuda yardım eder misiniz ?

Yorum

• VIX100
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2011
          • 1945

yeğen başkanım güzel özetlemiş,borsaya bulaşma,dertsiz başına iş alma çünkü bilgin,tecrüben yok,bunları kazanana kadar paranı elinden alırlar zaten

illa yatırım yapcam diyorsan banka alacaksın,sakın diğer kaatlara atlama,şirket batabilir,faysal gibi bedelli yapar,özetle her türlü severler adamı
          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
          X

Debug Information