23/01/2014 11:23:56 *merkez bankasinin dolara 2,29 seviyesinin üzerinde müdahale etti, 2,28 seviyesinin alti görüldü
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
helal vallaaa.... benim algılar bozuldu iyice...trade edemiom bugünsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroha be , galiba dipten lönklemişim bu sefer.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yaaa ben flat kaldım yazarken bide ne göreyim çizmişler vobu
müdahale olmuş ama neden çok az düştü dolar/TL ?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
bugün artık flat bakalım noolur noolmaz bu MB oyun oynamaya başladı anlaşılan
müdahale etcek etmicek derken sakata gelmiyelim.
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Ağamla merkez çarpışıyo endekse daha sert vurmaliki dolaresde yukarı devam edebilsin.işler çok karıştı.kenardan izlemek daha mantıklı gibin.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ons altın dibini sert bi şekilde bulmadıkçada doların ateşi düşemez bence tabiiki.yoksam adam tl altındaki bankalar aracılığıyla halktan çarptığı altuncukları bedavayamı vereck.hehe

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
82550 filetttttttttttooegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81950 lönk
sabah sabah 2000 puana yakın aldık paladan
parasal olarak 2k koyduk cebe abv
Yorum
-
demekki sana bir tane para sayma makinası yetmez bu gidişle eski iç işleri bakanın oğlunun 5 olursa senin bir fazla olsunegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82550 filetttttttttttoo
sabah sabah 2000 puana yakın aldık paladan parasal olarak 2k koyduk cebe abv
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yok be hacımeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemekki sana bir tane para sayma makinası yetmez bu gidişle eski iç işleri bakanın oğlunun 5 olursa senin bir fazla olsun
pala verir verir gelir hepiciğini beş dakkada alır
Yorum
-
ağanın pokunun üstüne pok olmaz dimitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğamla merkez çarpışıyo endekse daha sert vurmaliki dolaresde yukarı devam edebilsin.işler çok karıştı.kenardan izlemek daha mantıklı gibin.hehe
yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
hep derim gine diyorum,egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster82550 filetttttttttttoo
sabah sabah 2000 puana yakın aldık paladan
parasal olarak 2k koyduk cebe abv
destere piyasalarının şahısın
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eyvallah hacımsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep derim gine diyorum,
destere piyasalarının şahısın
nispet olsun diye yazmadığımı biliyosunuz
veyahut kanıt için
yazıyorsak şorda biz bize hep beraber kazanalım bilmeyen bilene uysun bilen omuz versin diyedir çabamız
seans başı lönklerim ben bunu
Yorum
Yorum