Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
seans bittiine göre yazayım...vobda 81200 de 79350 den gelen bir kanal desteği(5 dakikalık) vardı...tam orda kapandık...bundan dolayı long deneyebilirdim...yemedi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Geber Dax-ikili tepenlen, daha da yorma biZti işimiz var gücümüz var alooooo..
Di haydin bakalım daa..
braw dr
sık suyunu
cuma giren kazığı çıkadık bizde
vugünde çok güsel yeden çort açtımdı lakin o ara biri long felan deyince grafikte göremiürüm diye kapadım yaff
günlük macd ve bardaki sisteme göre herşey için daha zaman var gibi.sistem hergün yaklaşık trende 200 puan yaklaşmakta.işaretli alanlarda zaten yönlerde net bellidir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
ama iş vur kaç ve treyt açısındansa o işlerede sistemler izin verir durumdadır.buyrun 5 dakkada beşiktaşlık tirendler.hehehe.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
vadelide yarın için tek değer veriyorum 80 binnnn.altı üstü deyin gitsin.hayırlı akşamlar.
Yorum