Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Spot 30 da 78600-78700 lere vereceğine çok şartlanmıştım...bu piyasada şartlanmak çok tehlikeli
ne güzel iki kelimeyle şartlanmayacan demişsin ben de radarım ne dirse o derim
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
81700 filet
100 puan zarar var mühim değil işim va netcede
82400 e kadar gdebilir
kapatmamdaki sebeblerin başında geçen hafta %50 ye yaın bi kar yapmam (son gün bu zarar kalmıştı onuda telafi ettik )
işlerim dolayısıyla bakamayacak olmam
ama öle ahım şahım düşüş olacağına inanmıyorum bana göre dip buralar 81 altı olmamalı
dostlar bakın sosyal medyadan süper bir cümle ..
"Ky" dostu diye bişi yoktur. Gereğince hareket edilirse herkesle dost olunur... Ky dostu görünenlerin postuna bakmak lazım.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
ya ben sizlerle oynamayacağım çok inatcısınız çok hatta ..hissenet vobtakilere gettim baktım yukarı gitmesine hazmetmiyorlar anlamıyorum gitti neden işlerine gelmiyor acaba ..
pala 81500-81800 den cok kişiye short actırdı bence...MB olayını herkes olumsuz algılıyor ama piyasa beklentisi buydu. pala da seans kapalıyken aşşaa basıp longcuları silkelemiştir desek. önümüzdeki günlerde 85-86 lara sürebilir belkim
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
sana söz etmedim ama aldıklarımı orada veririm diye sessizce kendi kendime mırıldan mıştım sen nerden duydun kardeş ....
Yorum