TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

aslında uzak olduğumuz için zamanında paylaşmadığım bir destek vardı....dolar da hızla yükseldiği için yaklaştık biraz...yakında oraları görürsek full long düşünüyorum...ne zaman o çizgiye değersek güzel bir yükseliş başlayacağını düşünüyorum 2003 lerden gelen yükselen bir kanal çizgisi düşünün...

hergün biraz yükseliyor.

bu aralar XU30 (spot) için 34400 gibi bir yerlerden geçiyor gibi. cok uzun bir çizgi oldugu için oynamalar olabilir ama henüz oraya degmedimizi biliyorum en azından
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Bull Market
      Tecrübeli
      • 23 Mayıs 2007
      • 597

Geçen haftaki 82100 shortlarla arkaya yaslanmaya devam

Kimseye tavsiye değildir.
      Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı
        Bakin arkadaslar..

Ozellikle PLATODAN gelen arkadaslara seslenmek istiyorum..

1-Bu Forum, yani KEYBORSA forumu Sevgili SiMURG kardesimizin kendi maasi ile kurdugu ve devam ettirmeye calistigi bir forumdur.
        Burada yazan ve cizenlerin MADDi katkisi olmadan FORUM hayatina devam edemiyecek durumdadir.

Yapacaginiz bagislar ile bu Forum hayatta kalmaya devam edecektir.

Yapacaginiz bagislar da forumun ana sayfasinda taa en basta sayin simurg tarafindan ilan edilmektedir.
        Pazartesi aksamindan itibaren benim de adimi goreceksiniz orada.

Bu nedenle bilmenizi isterim, yapabileceginiz bir katki varsa da 20/30/50/100 TL her ne kadar ise klutfen esirgemeyin sizlerden rica ederim.

2-Bir digger konu, bu Topik ilkokul 1 ci siniftaki borsacilarin yeri degildir.
        Bu nedenle, BiLGi PAYLASIMLARINIZI SONUNA KADAR OKUMAYA HAZIRIZ, ANCAK , "bitmis de bikmis da, batmis da dese" okuyun ama kendi bildiginizi yapin, tarzindan vazgecin.

Bu topikde yazan cizenler ve OKUYANLAR bu mertebenin cok cok uzerindeler.

3-Yapacaginiz bagislar Keyborsanin Ana sayfasindan sayin Simurg tarafindan ilan edilmektedir.
        Bu nedenle de herkese ve hepimize ACIKTIR.
        Allah elini cebine atandan, imkani olupda bu foruma maddi destek verenden razi olsun.

2014 yilinda simdilik 2 uye kardesimiz bagista bulunmuslar. Badapin ve Beyabi, onlara SiMURG Adina pesinen tesekkur ederim.

4-Neden boyle yaziyorum? Bakin yazdiginiz Topikin Adina? BaBo ve Kuzudan esintiler..
        Bu forum ve maddi olanaklar YA DA OLANAKSIZLIKLAR hakkinda sozune guvendiginiz Ayhan53 , Guzu ve Stahdan da bilgi alabilirsiniz..

Anlayisiniz icin simdiden tesekkur ederim.

(Onemli not;Guzu Ne Yokdan yaziyor ben de Kanadadan ve sizlerden 6/7 saat gerideyiz. Su anda sizde Sabah 3 bizde aksam 9 zannetmeyin ki sizlerin gidisinizi bekledim bu yazi icin. Sayin Simurg ve bu forumdan 10 larcasi ile gercek hayatta da tanistim. Bu yazimda ve yukaridaki ricam da samimiyim.)

Selam ve sevgilerimle,
        bugün itibariyle destek veren arkadaşlar
        Destek veren üyelerimiz
        1.badapin
        2.beyabi
        3.boş
        4.bıkmışbroker
        5.ayhan53
        6. Emci
        7.celikay
        8.titanp4
        9.manaw
        10.aliev
        11.meto15
        12.stefano
        13.wınvob
        14. selam
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

81100 den longladık bakalım...kapanış günün en yükseğine yakın olur umudundayım
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

ula zaten günün en yükseğinden mi longladım yoksam

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              81100 den longladık bakalım...kapanış günün en yükseğine yakın olur umudundayım ...
              Şayet bana soruyorsan tam da yerinden long açmışsın ...
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Şayet bana soruyorsan tam da yerinden long açmışsın ...
                Erenim sabahki açılışa ve marja göre bugün en yüksekten kapar teorime göre actım...belki en yüksek burasıdır belki 82 lerdedir belki 84 lerdedir...ona pala karar verecek.
                ben de şansımı deniyorum işte

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

genelde böyle günlerde spot 30 da marj 3500 puanı bulabiliyor...tutarsa kıcı düzeltirim yoksa zaten günün tepesinden longlamıs bir keko olurum

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

offf offf...sıkıntı bastı...bugün kötü oldu benim için... az daha verirse stoplarım

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

bull hocam , laf ola beri gele bizimkisi, değnekçi derken kötüvniyetim yoktu, gizemli demeyi kastedicektim,
                      değnekçi gizemlimidir diye bi soru gelecek sonrasında ,iyice sicip sivicam , neyse kel alaka konuyu bırakim,

Allah kazancını daim etsin dostum , masallah diyorum , haddim olmadan kırdıysam affola .
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

poritino başkan , azımdaki çayı ipade püskürttüm resmen,

poz durumları nasıl longlar kaldımı yarına?

bende durumlar flat, anlamam etmem zati,
                        spotta giresim var bilemedim, sanırım biraz daha beklemek iyi olacak gibi,
                        ama anlamsız saçma sapan bi çıkış yaparsa bu basarım shortu.
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          poritino başkan , azımdaki çayı ipade püskürttüm resmen,

poz durumları nasıl longlar kaldımı yarına?

bende durumlar flat, anlamam etmem zati,
                          spotta giresim var bilemedim, sanırım biraz daha beklemek iyi olacak gibi,
                          ama anlamsız saçma sapan bi çıkış yaparsa bu basarım shortu.
                          Pozu kapadım..keyfim kaçtı.

sabah da çıtırlık short denerken biraz zarar oldu.

Üstelik dün akşamdan bu kapanışı bilmeme rağmen zarar etmek çok koydu

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

olabilir egelim ama ben salı günü asıl düşüşün geleceğini düşünüyorum.

yarın için bekledğim şekilde olursa yarın akşama short girerim.ahanda yarın için senaryom.

yarın spotu (u30) yatay açıp(-100+100), günü de yine açıldığı yerden kapar bence.

açılışta uygun yerden short ve sonrasında spot 30 da 78600-78700 lerden long kollarım.
                            Dün akşam şunu yazdığımda kapanışın yatay olacağından çok emindim. Gel gör ki sabahki açılış beklediğim gibi olmayınca saçma sapan hareketler kovaladım.
                            inşallah telafi ederiz

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

Spot 30 da 78600-78700 lere vereceğine çok şartlanmıştım...bu piyasada şartlanmak çok tehlikeli

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ver al yaparak maliyeti 81800 e düşürsekte 2 bariz hata yaptık
                                1- 82 verince beklemek hemen almecektik
                                2- 81600 stop unu kullancektik orda erkeklik ettik
                                egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                en azından sali günü maliyete verebilme ihtimalimiz va yüksek olasılık
                                81700 filet
                                100 puan zarar var mühim değil işim va netcede

Yorum

Working...
                                X

Debug Information