benim kafamda topa yeniden girmek için 88.700 'ler var sen ne dersin?
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
bu ay iyiyizsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepeden çakmış olduk longleri ,
egelim eline sağlık

Yorum
-
ben bu 90100 lönkleri zabanan 90500-600 e veip beklerimsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim kafamda topa yeniden girmek için 88.700 'ler var sen ne dersin?
89800-600 den tekrar girerim lönke
Yorum
-
-
fırsat verir dahasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryoldayim , alamiyorum su anda flat.
Yorum
-
son alınan 350 mallı lar 600 fletegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster600 e yazdımdi veremedim son aldıklarımı
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum