egeli yine formundasın maşşallah. Allah kazançlarınızı daim etsin..
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
89800 de gelince 4te3 oranda 89900 maliyetle lönk geceyeegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90100 lonk
89800 eder yazdim 2 parça
Yorum
-
aminSe_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli yine formundasın maşşallah. Allah kazançlarınızı daim etsin..
ecmain
faydalanan varsa ne ala
Yorum
-
ısrarla günlükte 10 ve 21 ho baskılanmakta.bu yukarı kırılmak zorunda.eğer yukarı başlayacaksa.bunu hacimde desteklemeliki trend oluşabilsin.mıy mıylıktan kurtulmak zorunda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
egelim short yerine geldik gibim,
bir değerlendirme yapsan müdür,
bende 90.5000'e yazdıydım, dallama pala beni alıp öyle yükselmiş
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
80900 mallı lönkler 91700 filetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster89800 de gelince 4te3 oranda 89900 maliyetle lönk geceye
Yorum
-
müdür 93 olmasa bile 92 lerden düzeltebilir emme hedef enaz 93 oluregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90800--91200 arasından düzeltme aşşa 89800-90lara
ordan 93 e gider diye bekliürüm
sona 96 gündeme gelü
Yorum
-
91.65 bendende flat,
kısa sürede 1000 küsur point iyi geldi
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
dow da yetecek sanki drBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiZT'ik flat, DowF' short devam..
tikkat et
Yorum
-
Yorum
Yorum