umarım verdiğim çalışmalardan fayda görmüşsünüzdür.dualarınıza talip olduğumu unutmayın.kolay gelsin.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
88446 nokta atışı taka emmi,tebriklertaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
93.150’ye doğru gerileme sonrasında grafiklerde omuz baş omuz formasyonu görüntüsü
oluşabileceğini ve 91.000 omuz seviyesi olup kırılması durumunda 86.500 riski oluşuracağını
belirtmiştik.Dün 91.000’nin kırılması ile birlikte 89.250’e kadar geri çekilme yaşadık.Omuz
baş omuz formasyonun hedefi 86.500, aynı zamanda 100.500 tepeden bakıldığında büyük
bir daralan üçgenin kırıldığını gözlemliyoruz. Bu düşüşün 86.500’ünde altında olabileceğini
gösteriyor. 90.600-91.000 ana direnç bölgesi. GLOOO
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
TomJones ve dahi Tax-i girl daha derin bir düzeltmeye girerlerse şayet 'ki daha vakitleri
müsait, biZt'ik endeksimizin viop30'u soluğu 80-83 binlerde alır.. Burdan -%7-10 gibi daha..
Böyle olmazda dışarılar 'yok biz noel'i yılsonunu şunu bunu illa bağlayıp altın vuruş rallisi
yapacağız' derlerse; biZt 30 da anca 96 palavrasına tekrar yönelir.. (biraz daha düşük ihtimal)..
Gözümüz dışarılarda da olmalı, seçim virajları da cabası biZt saçmalıyo zaten çook uzun süredir..
Yorum
-
beklenen veriler.
Çarşamba, Aralık 4
14:00 USD MBA 30 Yıllık Mortgage Oranı 4,48%
14:00 USD MBA Morgage Başvuruları (Haftalık) -0,3%
15:15 USD ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği 170K 130K
15:30 USD Ticaret Dengesi -40,00B -41,80B
15:30 CAD İhracat 40,00B 40,65B
15:30 CAD İthalat 41,00B 41,08B
15:30 CAD Ticaret Dengesi -1,00B -0,44B
17:00 USD ISM İmal Olmayan İndeks 55,1 55,4
17:00 USD Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) İstihdam Endeksi 56,2
Belirsiz USD Yeni Ev Satışları 430K
17:00 USD Yeni Ev Satışları 427K 421K
17:00 USD Yeni Konut Satışları (Aylık) 7,9%
Belirsiz USD Yeni Konut Satışları (Aylık)
17:00 CAD Faiz Oranı Beyanatı 1,00% 1,00%
17:30 USD Benzin Stokları 1,751M
17:30 USD EIA -1,666M
17:30 USD Ham Petrol Envanterleri 2,953M
21:00 USD Bej KitapŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne köstü beeeee,ama geri döndü sonra,bana kaydığında şbemrim çalışamamıştı,lönkte behlerkene malı boşalttı mı bittin dönmezse[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster91400 lönkegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster91200 vuruşuda gerçekleşti
91300 ortiynen lönkköğlen aceleynen yazdımdıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88850 2 part lönk
dünden 91400 mallı vardı zaten
dolayısıynan maliyeti aşşa çektik
maliyet 90 lönk
dünki 2 part lönk maliyet 90300
bugünkileride bakamıyoz diye o an aktif aldık geçtik 88850 den
maliyet 90075 oldu
yarın kara geçeriz
burda güzel olan parça parça vurmak
Yorum
-
Yorum
-
sendende allah razı olsun o kadar işinin arasında buraya vakit ayırabildiğin için hemşom,dostum,kardeşim.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşerim taka üstadım
emeğine sağlık allah razı olsun çalışmalarını bizlerle paylaşıyorsunŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
s.a porim neredesin yahu özledim sizleri.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
DomJons mayın paketlerimizden 15,790 kavırma take profit olmuş,
15,760-730'lar bekler good till cancel..
Böylece zırvasal Dj short pozlar %38,5 kar-al yapılmış oldu.. %61,5 hala bizde;
azı g.t.c. yazılı, çoğu ise daha aşağılar umuduyla henüz yazmaya bile kıyılmadı ),
bakalım hayırlısı ??..
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow 156xx lara gebe
)) benceBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDomJons mayın paketlerimizden 15,790 kavırma take profit olmuş,
15,760-730'lar bekler good till cancel..
Böylece zırvasal Dj short pozlar %38,5 kar-al yapılmış oldu.. %61,5 hala bizde;
azı g.t.c. yazılı, çoğu ise daha aşağılar umuduyla henüz yazmaya bile kıyılmadı ),
bakalım hayırlısı ??..
Yorum

Yorum