yol indisi macd yi nasıl taklit ettiğini görmeniz maksatlı fotolanmıştır.umarım anlaşılmış vede kazanç sağlatmıştır.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
14 bin' den beri short yönlü trade yapıp, Dow F'de karda portföy..
Long işlemi sırf poz kapama kadar kullanıp +2,000 puan %13-14 net çıkış..
Şanslıyız 3'lü tepe testere yapıp buraya yeni zırva yaptı..
Yoksa mafiş portföy bir borsa hikayesi olur ya hani bazen portföyler..
Yorum
-
100 ve 200 günlük ortalamalar 92.800-93.150, 93.000 oldukça önemli bir yatay direnç. 20
ve 50 günlük ortalamların kesişmesi ise 92.300’de. 87.000’den başlayan tepki hareketi
düşen trendin kırılması ile birlikte bu ortalamaların üzerine çıktı ama alıcı gelmedi. Yada
short pozisyonlar kapatıldı. Şimdi ise son üç gün en düşük kapanışla ortalamalar kolaylıkla
kırıldı. 92.300 ana direnç olmak üzere 90.250’e baskı oluşabilir.(global,ana trend)oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
92950 filettooegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
92400 ve 92 den 2 part lönke 2 part daha ilave edilerek maliyet 92950 ye çekildi
lönk devam
bu sefer gıçı kurtardık anca
buda bişey
Yorum
-
bell dow'a bulaşma bence , içimde kötü bir his var dostum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
günaydın,
lonkleri kapadım,
yeni lönk için az bekleme kalalım bakalım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sağol dostum bayım, eyvallah..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbell dow'a bulaşma bence , içimde kötü bir his var dostum.
Bende çok rahat değilim ama kötü bir hissiyatımda yok.. Poz artırabilirim..
Aralık ayı boyunca alamaz artık diye düşünüyorum, epeydir alımla meşgul..
Bu ay önce biraz satıp belki tekrar zırvalama yılsonu kristmıs rallisi kovalayabilir ??
Hem egelii'nin de bir zaman ısrarla hatırlattığı eski zırvaya %10-15 ekleme durumlarıda
epey oluştu Dow-Dax ikilisinde.. Hayırlısı bakalım..
Yorum
-
dow 156xx lara gebeBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağol dostum bayım, eyvallah..
Bende çok rahat değilim ama kötü bir hissiyatımda yok.. Poz artırabilirim..
Aralık ayı boyunca alamaz artık diye düşünüyorum, epeydir alımla meşgul..
Bu ay önce biraz satıp belki tekrar zırvalama yılsonu kristmıs rallisi kovalayabilir ??
Hem egelii'nin de bir zaman ısrarla hatırlattığı eski zırvaya %10-15 ekleme durumlarıda
epey oluştu Dow-Dax ikilisinde.. Hayırlısı bakalım..
)) bence
Yorum
-
İnşallah egelii..
Aynen.. 15,300-800 aralığı çalıştırıp 16 üstü deneyebilir tekrar ??
Tabi olursa bu düşüşün hızı, hacmi vs. belki 14'lere bile yönelebilir..
İyi izlemek lazım.. Her anlamda ilginç bir yılsonu trade'i oluşabilir ??
Kolay trade olucağını hiç sanmıyorum.. Ezberbozan style mümkün..
Yorum
Yorum