94500 her nekadar kuvvetli direnç olsada kısacı patlatmak için 99 denemesinde fayda görüyorum
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
mecbur açılışla beraber short sevdası bitti ve ne varsa long
kimseye tavsiye değildirEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Yorum
-
bull hocam , çok çabuk, acabasız lönkmü yaptın şimdi?Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermecbur açılışla beraber short sevdası bitti ve ne varsa long
kimseye tavsiye değildir
seri bir dönüş oldu.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
maalesefsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbull hocam , çok çabuk, acabasız lönkmü yaptın şimdi?
seri bir dönüş oldu.
sat vermedende short olunmaz artık
orta vadeli alda meret, şakası olmaz bunların ve millet shortta kıstırıldı
inadına sürerler yukarı
yapacak bişey yok
long devamEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
tabi stop noktası 92500 olmak üzere
o yüzden kesinlik yok ama burada bunlarada terste kalınmaz
istedikleri neyse onun verileceği yer burası
ky vermez inatlaşır büyük ihtimallle
piyasayıda yukarı çekerler bu yüzden inatlaşmamalı ve neyse o.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
%1500 haklısın, defalarca yaşadım o iğrenç durumu,Bull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabi stop noktası 92500 olmak üzere
o yüzden kesinlik yok ama burada bunlarada terste kalınmaz
istedikleri neyse onun verileceği yer burası
ky vermez inatlaşır büyük ihtimallle
piyasayıda yukarı çekerler bu yüzden inatlaşmamalı ve neyse o.
1000 kere söyleselerde yaşamayan anlamaz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
-
bu yukarı çıkış ne biliyormusunuz? yukarlarda biyerden keskin bir dönüş demek.
yok dönmezse keskin düşüşler yaşanmazsa bu seferde ilerde bir tarihte olağanüstü bir ralli demek
çok ama çok riskli yollara sapmış durumdalar ve ky nin gerçekten işi zor, hemde çok zor.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
hocam ben tobonun çalıştığını görüyorum,
bu gün bir yüzde 2 daha yapar, +%4 le kapatır günü,
sonrasında kıdım kıdım üste koya koya gider,
100 bine çıkar diye düşünüyorum, oralara gelince tekrar bakmak gerekebilir yinede.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Selamlar, bulunduğumuz değerler dahil tüm başarılı öngörüler için herkese tebrikler..
Trade bu işin başka bir boyutu ancak 'iyi öngörü' terste kalmamak ve kazanabilmek için
en önemli önkoşullardan biri..
Flat pozumuz heryerde.. Long-short farketmez ancak
Dow-Dax öncelikli short fırsatı oluşursa kısa vadede??, biZt dahil kaçırmayız umarım..
İyi trade'ler..
Yorum
-
flat bakalım az biraz seyredelim gerekirse yarına kadar pozsuz kalalım değilmi?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
Yorum