Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yukardaki sistemlerden en alttaki iki sistemde her saat başı değer revize olur.dikkatinize.meyil aşağı şeklini hala korumaktadır.endekse güç veren supot mallarında dikkatli olmanızı düşünmekteyim.düzeltme bittikten sonraki yukarı dönüş daha güçlü olur diyede düşünmekteyim.ama zaman palada.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sabah verdiğim gan düzeneğini supotada uygulayıp izleyebilirsiniz.
akbn 7.46 garan 7.56 isctr 5.10 ve altı burası hep aşağı piyasayı temsildedir bence.kolay gelsin hayırlı akşamlar.
tek kademe lönk poza 1 haftadır dokanmadım.(Büyük ihtimalle aralık sonuna kadarda dokanmam). 92.5 larda açmıştım düşüş öncesi,
sonra 88'den açtıklarımı kapadım üstlerde çok şükür.
ek pozda açmayı düşünmüyorum, yön yukarı dönünce, gaplı guplu farketmez 2.kurşunu orda vurucağım.
90.500’den başlayan seans içi yükselen trend desteği 92.400’ün kırılması ile sonlandı. Ve
dün 92.000 üzerinde dengelenmeye çalışması gördük. 92.400-92.500 trendin kırılması
sonrasınd yukarı yönlü denemelerde direnç olarak çıkarken, 91.500 ise dünkü düşüş
sonrasında tepki gelebileceği kırılması durumunda ise 90.500’e kadar dünkü satışların
devamı gelebileceği destek olarak ön plana çıkacak.(global)
yimeee gidek
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
akbn 7.46 garan 7.56 isctr 5.10 ve altı burası hep aşağı piyasayı temsildedir bence.kolay gelsin hayırlı akşamlar.
sıara amiralde oda geldimi altaa eyi bir volalite bizi bekler olmalı diye düşünmekteyim.kolay gelsin bol şanslar.
Yorum