TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bull Market
    Tecrübeli
    • 23 Mayıs 2007
    • 597

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın bull market voborsa forumlarına neden girilemiyorbilginiz varmı acaba.
    pek bir detaylı bilgim yok ama sanırım sıkıntı birazda bu işin maliyeti diye söyleniyor, sahibini bilsek kendi ağzından duymak en doğrusu olurdu, benimkide dedikoduya girmiş oluyor ama ne yapalım anca bu kadar biliyorum ve eğer dedikodu değilde doğru bilgiyse durum buymuş.

Burada sitemize destek olan üyelerimiz yazıyor yukarıda, farkındaysan voborsada böyle desteklerde yok, en azından yazmıyor biyerlerinde.
    Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• kemal52x
      Aktif
      • 11 Ocak 2011
      • 237

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      abi gnomeye göre saldırıya uğradı borsanın patronları tarafın dan dişe dokundu detayını bilemiyorum
      gnome nerde yazıyor şimdi eren kardeş

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kendi bloğu var da herkez okuyamıyor neden se davet alması gerekmiş ben de okuyamıyorum
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• albica
          Aktif
          • 03 Aralık 2008
          • 287

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          KISA VADELİ VOB TRADE HAKKINDA HERŞEY.
          “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• serdalis
            Yeni Üye
            • 19 Kasım 2013
            • 1

cümleten s.a, aranıza yeni katıldım, inşallah güzel paylaşımlar olur

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

arkadaşlar bir düzeltme şart gibi görüntü var.seviye ağada ve gırafta bellidir.afiyet olsun.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

noluyo yahu anlamadım gitti.yorum attım gıraf çıktı.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Misafir

) izmirli_hoca grafı style hemde..

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

92125 sabah görmüş bu değer altı bozulma işaretidir.

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ) izmirli_hoca grafı style hemde..
                      ilk gıraf bana ait üstü ganlı ve fibolu olan diğerini sildim çünkü bana ait değildi.hayırdır burayıdamı haclemeye çalışıyolar.hehe.

Yorum

• VIX100
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2011
                        • 1945

Dec 2012 Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec 2013 Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
                        10000
                        20000
                        30000
                        x10
                        55
                        60
                        65
                        70
                        75
                        80
                        85
                        90
                        95
                        100
                        105
                        110
                        115
                        120
                        0.0%
                        23.6%
                        38.2%
                        50.0%
                        61.8%
                        100.0%
                        161.8%
                        FXU030-1 (92.0000, 93.1250, 91.6250, 92.8750, +1.10000)
                        50
                        Relative Strength Index (51.7443)
                        0
                        MACD (-0.65706)
                        90.500-90.600 desteği sonrasında, 92.000’de kırılarak destek haline geldi. 20 ve 50 günlük
                        ortalamaların kesiştiği 92.000 kırılmasına karşın kısa vadeli göstergeler halen satım
                        bölgesinde, trend göstergesi ise ortalamasına doğru hareketini sürdürüyor. Yaşanan
                        yükselişin ivmesiz yaşandığını gösteriyor. O yüzden 92.000 ve 90.600’ün halen önemli birer
                        destek olduğunu söylemek güç. Keza kalkan satış baskısı ile 94.300 direncide görülebilir.
                        Fakat yükselişin güçlü bir temele oturduğunu söylemek güç.(global ana trend)
                        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

fazla söze gerek yok.ya kırıp geçer yadada basıp geçer.seviyeler ağada bize uymak düşer.hehe

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            92125 sabah görmüş bu değer altı bozulma işaretidir.
                            hani abi siz bana derdiniz fiat çizginin altına gelmişse sat çizginin üstü fiat koltuğa yaslan diye periot sen ce kaç olsun
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

92000-92500 stop aralığı ,seç beğen al

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

day trade olayına nokta koydum,kazanmak mümkün deel,pala yukarı sürerse sahaya inerim,boş boş ekrana bakmanın alemi yok,heryeri tarıyor nasıl olsa

Yorum

Working...
                                X

Debug Information