TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

BİzT'e haksızlık etmiyelim neredeyse tüm piyasaların böyle halleri,.. olmaz olmaz..
    ...
    Tepki alışı böyle long çuval taktiği satarken oluşmaz,

belki bi sert satış dalgası sonrası daha mümkün, güçlü ve gerçekçi olabilitesi ba'bında..

Yorum

• Misafir

Parite bile 1,32 ve aşağısını denese long kar al, reverse short, yeni short vs..

kafi olur, taşlar yerine oturur da bakalım artık..

Yorum

• Misafir

En sembolik gapi bile gapsiz açıp sattı..

Satabildiği kadar satmanın yolu, hele alıcı yoksa..

Yorum

• VIX100
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2011
          • 1945

95000 cort pala gagaladı,4000 daha kapattı,illaki düşecek,zararı almıyoruz
          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Misafir

Merkel'ciler mala kıyamıyo, ah bi tenezzül etseler karlarınada

bakalım bakalım neler olabiliyo..

Yorum

• VIX100
              Tecrübeli
              • 03 Kasım 2011
              • 1945

geceye flat 94800,yarın ola hayrola,tarak obaama konuşssun bi

Yorum

• Misafir

Short devam sabrediyoruz.. Dax Dow'a bile uymak istemiyor çok havalı mübarek,

Dow'u kendine uydurmasında bu gidişle aman diyelim yani..

Parite bile aşağı yolculuğuna mola verdi epey, ne inat çıktın Dax-i dax girl yav,

di haydin da sensiz olmasın düşelim gari..

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3010

yarın ilk seans biraz gevseyip fırsat verirse, 92.5 shortu longa cevirecegim ,
                  1000 point alabilirsem yukarı tekrar shorta ,

düşüş olacaksa biraz daha sürer diye düşünüyorum düşmesi.
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Guerra
                    Kadrolu
                    • 02 Ağustos 2011
                    • 5597

5/09/2013 09:16:10 RAPOR-VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASI-VİOP(ZİRAAT YATIRIM)

Ziraat Yatırım Menkul Değerler ( http://www.ziraatyatirim.com.tr )
                    Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bülteni:
                    "BIST-30 Ekim kontratı : Salı günü 94.425-96.225 fiyat aralığında
                    işlem görerek günü 94.850 uzlaşma fiyatından tamamladı. Kontrattaki
                    açık pozisyon sayısı 6.203 adet azalarak 130.199 adet kontrata
                    geriledi. Kontratın dün 94.425 seviyesine kadar gerilemesi sonrasında
                    hafif toparlandığını görüyoruz. Bugüne hafif satış baskısıyla
                    başlamasını beklediğimiz kontratın 94.150 ara destek seviyesini
                    hedeflemesini bekliyoruz. Gün içinde 94.150 ara destek seviyesinin
                    altına gelinmesi durumunda kontratta gerilemenin 93.375 ara destek
                    seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 93.375 ara destek seviyesi
                    altında kontratta 92.350 ara destek seviyesi takip edilecektir. Ayrıca
                    94.150 ara destek seviyesinin korunması ve kontratta tepki alışlarının
                    etkili olması durumunda 95.175 pivot direnç seviyesi hedefli yükseliş
                    yaşanabilir. 95.175 pivot direnç seviyesi üzerinde kontratta ilk
                    aşamada 95.525 orta vadeli pivot direnç sonrasında 95.950 ara direnç
                    seviyeleri hedeflenecektir.

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

92.5 shortu longa çevirmek o kadar zor geliyorki,
                      bağlandım kerataya

Yorum

• Misafir

Dax-i girl verirse sende vericeksın, maykıl ceksın..

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          92.5 shortu longa çevirmek o kadar zor geliyorki,
                          bağlandım kerataya
                          vaybe , hakkatten long evlat olsa sevilmez bu zamanlarda galiba.

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

öğlen 94 civarı poz açtıklarını yazmıştım guzu nun topiine,2.seans 95500 e kadar yardırdı
                            bence yukarı çıkacak ama son bir itnelikle lönkçüleri dökmek istiyor ki yine bastı voba kapanışta

ben ne yaptım?lönk açcağıma cortladım 94400 gibi 650 den stopladım,i hate my self

Yorum

• Guerra
                              Kadrolu
                              • 02 Ağustos 2011
                              • 5597

26/09/2013 09:14:36 RAPOR-VADELİ İŞLEM VE OPSİYON PİYASASI-VİOP(ZİRAAT YATIRIM)

Ziraat Yatırım Menkul Değerler ( http://www.ziraatyatirim.com.tr )
                              Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bülteni:
                              "BIST-30 Ekim kontratı : Çarşamba günü 93.850-95.500 fiyat
                              aralığında işlem görerek günü 94.850 uzlaşma fiyatından tamamladı.
                              Kontrattaki açık pozisyon sayısı 2.171 adet artarak 132.370 adet
                              kontrata yükseldi. Kontratın dün 93.850 seviyesine kadar gerilemesi
                              sonrasında hafif toparlandığını izledik. Bugüne satış baskısıyla
                              başlamasını beklediğimiz kontratın 93.850 pik destek seviyesini
                              hedeflemesini bekliyoruz. Gün içinde 93.850 pik destek seviyesinin
                              altına gelinmesi durumunda kontratta gerilemenin 93.100 ara destek
                              seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 93.100 ara destek seviyesi
                              altında kontratta 92.425 ara destek seviyesi takip edilecektir. Ayrıca
                              93.850 pik destek seviyesinin korunması ve kontratta tepki alışlarının
                              etkili olması durumunda 94.750 pivot direnç seviyesi hedefli yükseliş
                              yaşanabilir. 94.750 pivot direnç seviyesi üzerinde kontratta ilk
                              aşamada 95.525 orta vadeli pivot direnç sonrasında 95.950 ara direnç
                              seviyeleri hedeflenecektir.

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

dün akşam yazdığım senaryo çöp,hedef 93000 ler poz kapıyor maalesef,senaryo değişti

Yorum

Working...
                                X

Debug Information