Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
85700 son dibi,bence tutmaz,dolar 1.95 pivot direncini geçti......
89.750-92.000 aralığında sıkışma aşağı yönlü kırılmaya döndü. Trend göstergesi halen
pozitif bölgeye yükselişi sona erdi ve ortalamasına doğru yöneldi. 1 Temmuz’dan bu yana
ortalamasının üzerinde kalıyor. 86.750 kırılması durumunda ortalamalar aşağı yönde
kırılabilir ama yeni bir dip oluşumu yaşanabilir. Kırılma sonrasında 86.750 yatay ana
destek, 85.800 bir önceki dip. 86.750 kırılması durumunda yeni dip oluşumu riski
yüksektir.
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
sn.okut_val..kuzu nun sayfa paralı değil.. kuzu nun isteği ile gönüllü katılımcı arkaşların ben kuzunun topiğini izlemek istiyorum..demesi yeterli..
bu arada key borsa ya destek amaçlı forumdaşlar çoban armağanı misali maddi desteklerini esirgemediler..zorunluluk yok..
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
sn.okut_val..kuzu nun sayfa paralı değil.. kuzu nun isteği ile gönüllü katılımcı arkaşların ben kuzunun topiğini izlemek istiyorum..demesi yeterli..
bu arada key borsa ya destek amaçlı forumdaşlar çoban armağanı misali maddi desteklerini esirgemediler..zorunluluk yok..
Saol abim... Zaten sen ben biz hergün bu siteye girip çıkarak ve bişiler paylaşarak katkıda bulunuyoruz sanıyorum... Benim bir arkadaşımın çok eskilerde sitesi vardı onun için sürekli giriş çıkışlar yapıp ve arkadaşlarıda girip çıkartarak günde bir kere reklam parası için destek oluyordum..
neyse sorun değil...
long devam son poz.. önceki kar lar sayesinde sağlam duruyorum ama kritik yerde piyasada bende çünkü karlar eridi başa döndük
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Saol abim... Zaten sen ben biz hergün bu siteye girip çıkarak ve bişiler paylaşarak katkıda bulunuyoruz sanıyorum... Benim bir arkadaşımın çok eskilerde sitesi vardı onun için sürekli giriş çıkışlar yapıp ve arkadaşlarıda girip çıkartarak günde bir kere reklam parası için destek oluyordum..
neyse sorun değil...
long devam son poz.. önceki kar lar sayesinde sağlam duruyorum ama kritik yerde piyasada bende çünkü karlar eridi başa döndük
başkan üzüldüm ama muhtemelen kapanışa kadar aralıksız verecek artık.
Yorum