86.500 den ekleri de vurdum bekliyorum
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Dostum , egeli kendi pozunu paylaşıyor,BUFEFENTO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgeli abem nirelerde yahu duyan goren varmi hala longda bekliyz
gelsede seni kurtaracak durumu yok, herkes kendi pozundan mesül neticede, herkes okuyup kendi kararını veriyor,
insanları suçlu hissettirecek yorumlar yapmamanızı rica ederim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
tam sacmalamissin kardes benim egeliyi sucladigim yok sadece düşüncesi bu durumdaki fikri nedir paylaşirsa bilgi aliş verisinde bulunalim diye düşündüm adami ne suçluyacam benim portfeyimi egelimi olusturuyor sankisonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum , egeli kendi pozunu paylaşıyor,
gelsede seni kurtaracak durumu yok, herkes kendi pozundan mesül neticede, herkes okuyup kendi kararını veriyor,
insanları suçlu hissettirecek yorumlar yapmamanızı rica ederim.
Yorum
-
arada saçmalarım dostum, senin iyi niyetini anlıyorum ama vicdan yapabilir ref. aldığın arkadaş, küllüm paylaşımı kesebilir.
bu arada
86.800 short.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kardes guzelce bilgi paylasimi yapiyoz çeclesiyoz ona ne darilmaya gonul koymaya hakkim var ben bunu boyle dusunuyorum sadece beklentisini merak ettim okadarsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarada saçmalarım dostum, senin iyi niyetini anlıyorum ama vicdan yapabilir ref. Aldığın arkadaş, küllüm paylaşımı kesebilir.
Bu arada
86.800 short.
Yorum
-
haklisin kardes sadece yanliş anlaşilma olmasin diye yazdim hayirli kazanclar herkeseharitacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabiler, boşuna birbirinizi üzüyorsunuz. Müsait olunca egeli zaten yaptıklarını yazar. Burada yazan herkes neyin ne olduğunu biliyor. Gerçi bu durumdan palanında etkisi var. Geriyor deyuz bizi.
Yorum
-
kusura bakma müdür, ben egeliiyi baya sıkı takip ederim, arada duvara tosluyoruz ama getirisi kesinlikle fazla oldu,BUFEFENTO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklisin kardes sadece yanliş anlaşilma olmasin diye yazdim hayirli kazanclar herkese
buralarda eskiler bilir, eksper abi vardı , müthişti , bir iki kere ters pozda kaldı, onu izleyenlerde zarar yazdı diye vidan yapıp küsmüştü bir aralar,
aynısı olmasın diye yazim dedim, tabi uslüp biraz bu ipnetor pala yüzünden ters oldu,
ama bu kadar inişin sert bir dalış ile sonlanması gerekiyor diye short oldum,
tamamen hissiyat, ne olur bilinmez..Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
abi valla bende bilmiyorum, paradigmayla arası iyiydi, oda koptu gitti,
ne yapıyor ne ediyor bilinmez,
ama ben uzun süre göreceğimi zannetmiyorum, bir laf etti gitti, kolay kolay gelmez,
bir yerlerde yazıp çiziyodur beli ama hiç fikrim yok.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu aralar siteye fazla yazamayacağımı zaten sölemiştim dostlar
yoğunum fırsat buldukça yazmaya çalışırım
son durumda eldeki lönkleri 88800 den filetlemiş düşüşte yara almaktan kurtulmuştum bugün 87500 den lönkledim
88500 cvarı verip bi dip daha yaptıktan kelli yukarı dönmesi planım,
selametle
Yorum
-
Abi ben günlük grafiğin görüntüsünden hiç hoşlanmıyorum.
14 maliyetli GUBRF'lerimi satacaktım, 15.10'du du dedim kahve yapim sonra satarım.
şimdie 15'de razıyım ama giremiyorm şimdide işbankası internet bankacılığına.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum