TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
birde aşağıda linkini verdiğim özellikle vobda al sat yapan programı kullanan varmı?
http://www.yatirimteknolojileri.com/...-programi.aspx7
fiyatıda epey var ama demekki işe yarıyo
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
sadece egeli değil, okut_val'ida aynı oranda takip ederim.
okut , longa geçince yazmayı unutma dostum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
91200 lönkler 92 ye verildi sona cortlandı onşlar 91600 e filetlendi derken bugün 91950 den bi daha longlandıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92500-92350 2parça cortum va
91350 de filet olur
91200 de lönke dönerim
sık gelemiyom bu aralarr
son durum
Yorum
-
ilk videoda anlattıklarına bakarak şöyle düşündüm
bu sistemi kullananlar aynı yerde al sat yapacak haliyle, sistem otomatik ya o bakımdan
bu durumda bende kullansam kazanırsam kullanan herkesle beraber, kaybedersemde herkesle beraber hareket etmiş olurum
ama sistem kullanmayanlar bizimle sistemi kullananlarla hareket etmediğinden işleri şansa kalmış oluyor, yada çok güvendikleri kendi sistemlerine yada sistemsizliklerine kalıyor akıbetleri.
ömürboyuda sistemin yeni versiyonlarını kullanmak var işin ucunda, benim yorumum bu
hani forumda paylaşım olsun diye yoksa başka amacım yok.
bi iyi tarafıda ekrana bağlanıp kalmıycan oh ne rahat
başka fikirleri düşünceleri yada tecrübesi olupda bildiği olan varsa paylaşırsa güzel olur .Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
92.000 den long aldım sabah... 1 parça. Piyasa güçlü duruyor pozitif ayrışabiliriz
beklediğim seviyeye gelmedi tekrar girmek için aşağıya geldikçe ilave yapıcam..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hacım ben bu vatandaşlarımızı az çok biliyim bide şu lınki ziyaret et bilgi maksatlı bakıyorsanız yoksam alın felan demiyom heee kimse başka türlü bakmasın ama aklına yatanda olursa aranızda arkadaşın ismi yavuzdur program fiyatları o vatandaşın yarısıdırBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde aşağıda linkini verdiğim özellikle vobda al sat yapan programı kullanan varmı?
http://www.yatirimteknolojileri.com/...-programi.aspx7
fiyatıda epey var ama demekki işe yarıyo
http://www.yatirimteknolojileri.com/...fiyatlari.aspx
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
gürcü yine atıyor sabah sabah tvde......
esnaf sistem satan sahtekarlara kanmayın,kuzu emmi ne yapacaanızı yazmış,vade sonunu da düşünerek furuşun,şahsen ağustos vadeden işlem yapmam artık,cort fırsatı kolluyorum,makinada cortçu birikti ki düşürmüyor deyyuzzoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
92400 filetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster91200 lönkler 92 ye verildi sona cortlandı onşlar 91600 e filetlendi derken bugün 91950 den bi daha longlandı
son durum
allttan tekrar vurmak içün
Yorum
-
bende ilk kurşun longu 91.5000'e yazdım bekliyorum,
yersen lüpen,
vermesse, pala walk alone der, selametle diye arkasından el sallarım, su dökerim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
egelim, şöyle grafiklere geniş perspektiften bakınca,
sanki düşmek için yükselicek gibi duruyor,
2,5 aydır belini doğrultamadı hala,
mısır içinde üzüldüm ya, yazık birbirlerini doğruyorlar. :(
hak yerini bulurda, huzur bulurlar inşallah.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum