Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cuma lönkleri ne gaddaarrr erken verdiğimi eve gidip ekrana bakınca annadım
haftasonuda dedimya 91-91500 arasındandöne düzelir sona gider
zabanan atığımda 90200 dü lönklemek işime gelmedi
aslında lönklesek olurduda neyse
91500 ede bi part vururum gelüse
bayram harçlığı olsun
Selam herkese, aracı kurumu Sanko olan ve problem yaşayan var mı?
hissemi vob mu
bazen emri yollarsın gitti der
ama gerçekleşmez azın açık kalırsın aradınmı sankoyu gitmemiş der işin içinden çıkar hissede pek sorun çıkarmazda vobta oluyor biraz yoğunluk oldumu
ben çok nadir kullanırım sankoyu
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Selam herkese, aracı kurumu Sanko olan ve problem yaşayan var mı?
ForeksTrade uzun süre çalışmadı, sürekli güncelleme yaptılar şu an düzeldi. Diğer platformlarını ise değiştirmişler WebFX+ diye birşey gelmiş, hisse+Viob, onda sorun yok ama geç açtım erken saatlerde nasıldı bilmiyorum.
ForeksTrade uzun süre çalışmadı, sürekli güncelleme yaptılar şu an düzeldi. Diğer platformlarını ise değiştirmişler WebFX+ diye birşey gelmiş, hisse+Viob, onda sorun yok ama geç açtım erken saatlerde nasıldı bilmiyorum.
Forkeks Trade de işlemler görünmüyor. WebFX'de hiç açılmıyor bile.
Forkeks Trade de işlemler görünmüyor. WebFX'de hiç açılmıyor bile.
ForeksTrade'de sorun var. Deneme amacıyla verdiğim emirleri bile iptal edemedim. Ama WebFx+ çalışıyor. Orada iptali başardım. Ama yine de bugün hiç bulaşmamak en iyisi.
Yorum