TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Dow'da taze poz artırdım, madem çıkmış affedermiyim ).. %20 civarı ilave desek,
çoğu tamam azı bekler emirlerin..
biZt kalan shortlar devam, sabahın akıllı akşamın ballı shortları oldu bunlar, dursun dedik..
Hani belki Dow bile döner-dönecektir style bizimkiler hızlı mı davrandı acaba ?? )
Sabır sabır sabır.. Tam iftarlık hatırlatma..
Yorum
-
abi sana inat düşürmüyorlar dow,u altını gözümün önünde 40 dakikada 35 dolar zıplattılar dowuda yarın artı gapmı bekleyecez şimdiBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow'da taze poz artırdım, madem çıkmış affedermiyim ).. %20 civarı ilave desek,
çoğu tamam azı bekler emirlerin..
biZt kalan shortlar devam, sabahın akıllı akşamın ballı shortları oldu bunlar, dursun dedik..
Hani belki Dow bile döner-dönecektir style bizimkiler hızlı mı davrandı acaba ?? )
Sabır sabır sabır.. Tam iftarlık hatırlatma..oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
) Öyle olsa o da bambaşka bi keyifli olurmuş kani..
...
BİzT öncü yine yada bildi yine durumları oluşmuş biraz Dow günlük grafta..
Yarın dahil bi -100 daha yaksa kafi resmen..
Parite eur/usd akıl küpü sabır küpü..
Aksi gibi gold'da yalandan hoplayıp zıplıyo ne yaptığı yapacağı hala belirsiz,
iyi flat tercih etmişiz orda.. Dolar/TL 1,97'lere yöneldiyse kısa vade de şenlikler
katmerlenir bizde..
Yorum
-
88625 mallı lönkleri bekleme kararı aldım
88500 ede ilave lönk yazdım
yani 88500 e uğayıp kapanışın 90 larda olmasını bekliürüm
gün içi bi izmir yapcem sanırım bakemecem
bakmadan 88500 alış 89500 satış yapmaya çalışcem bugünkileri kapanışa yetişisem bakaruk
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster88.900 ilave long
Günaydın
Dün ilave yapılan long 90.200 den kapandı..
2 parça long devam
bol kazançlar'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Gelde trade yap ? piyasası olduk.. Ne zamandır böyle bilsek anca ipucu olur ?..
90,300 civarı dün kar al miktarı re-short düşünüyorum, hiç trade yapmasam daha iyi diye
poz artırmıyorum..
Aşağılara kalan karda shortları take profit yazdık.. long silkelemede? flat olunabilir bi süre..
89,5-89,2..
Öteki köyde 'yine mi bamya' muhabbeti varmıdır acaba..
Dow Dax piyasa anlamında olmasada başka bir anlamda satıyo shortçuyu zaten yine..
Acaba longcuyu da satıyomudur?..
15,300 nere 15,600 nere tabi etkiler longu olumlu burda.. Orda da short poz azaltmalı ilk
uygun fırsatta.. Bayram öncesi flat yada çok az giriş pozu alınabilir artık.. Bayram ertesi trade e
hazırlık gibi..
İyi trade'ler..
Yorum
-
sayın abim, şu türkçeyi artık katletmesek nasıl olur, ızdıraba dönüyor valla okumakBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGelde trade yap ? piyasası olduk.. Ne zamandır böyle bilsek anca ipucu olur ?..
90,300 civarı dün kar al miktarı re-short düşünüyorum, hiç trade yapmasam daha iyi diye
poz artırmıyorum..
Aşağılara kalan karda shortları take profit yazdık.. long silkelemede? flat olunabilir bi süre..
89,5-89,2..
Öteki köyde 'yine mi bamya' muhabbeti varmıdır acaba..
Dow Dax piyasa anlamında olmasada başka bir anlamda satıyo shortçuyu zaten yine..
Acaba longcuyu da satıyomudur?..
15,300 nere 15,600 nere tabi etkiler longu olumlu burda.. Orda da short poz azaltmalı ilk
uygun fırsatta.. Bayram öncesi flat yada çok az giriş pozu alınabilir artık.. Bayram ertesi trade e
hazırlık gibi..
İyi trade'ler..
Yorum
Yorum