TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    talebe ............... abemmmm
    bi hafta 15 gün içinde................................. dow.........daxi.........bizimkinde düzeltme
    bizimki 90a
    dow 15 e
    alamanın avradını kesen
    altın 1280 e ........................düzeltme
    dolares 1.96 ya
    ne diünnn
    bizimkinde revize olcek büyük ihtimal 84750 gözükmekte şimdilik
    ama yarın karar günü
    kapanış 90100 olmalı en kötü ihtimal
    öle olursa 88 dip olmazsa 85 dip

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

forent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      merhaba arkadaşlar.serve kırtasiye çağla grup elektrik san.a.ş ile birleşecek.Araştırdım grup çok güzel işlere imza atmış.Birde sahibi borsa fiyatının iki katı kadar ile serve hisselerini almış.%62 si açık şirketin.böylece serve adı altında borsaya açılmış olacak.Bence bu kağıt ceylan gibi olabilir.Aldım bakalım ne olacak.izlemeye değer diye düşünüyorum.Aslında çağla grup iyi işler yapmasa almazdım.700 çalışanı varmış şirketin.ve yurt dışındada projeler üstlenmiş.Kentsel dönüşümden tutun avm lere kadar bir çok projede usta anlaşılan.EE günümüz teknoloji olduğuna göre elektrik projelerinde söz sahibi bir şirket olduğu belli.Web sayfasında çağla grupun çok güüzel projeler üstlendiğini gördüm.Sermayesi 27500 birde serve eklenince acaba kaçta birleşecekler.bence önümüzdeki günlerde hızlı hareketler olabilecek bir kağıt.Bir grup girmiş kağıda çağla grupa satacaklar sanırım topladıkları kağıdı.Yani toplama aşamasındalar.Birleşmelerden kesinlikle güzel prim çıkar.hele böyle ortamda .yakında 1.50 ler görülürse şaşırmayalım.

saygılarımla...
      forent abi....

...faizlerin yükselme eğilimine girdiği bir dünyada....hisse senetlerinin..önü pek açık olmayabilir....
      çok istisna hikayeleri olan hisseler..mutlaka olabilir...ancak....o da... belki... amcanızın oğlunun ise..sana da...bir şeyler düşebilir........

bahsettiğiniz hisse veya...BİST30 daki herhangi bir hisse...önümüzdeki bir yıl içinde..çok büyük bir ihtimalle... bugünkü değerinin yarılarını...görebilir...

hayatta.....hiç bir şeye "düştüğünde,kaybettiğimde ağlayacağım miktarda"....girmemek prensibim var...sizde de..mutlaka öyle bir prensip vardır.....

saygılar bizden....
      talebe ayı
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Misafir

85-94 küsürler bandında savrulmalar dahil 83 ve buçuktan dört - 96 ve buçuklardan still 96 ihtimalleri..

Dışarılar, parite, dolar, faiz vs. mühim diğer piyasa ve enstrümanlar herhangi bi yöne dellenmedikleri sürece

ve kaydıyla, kendi doğal kısa vade bandımız desek.. Shortta daha az marj ve hızlı dönüş potansiyel riskini de

göz önünde bulundurup bir kaç gün short yönlü trade düşünmüyorum, olursa da minimum poz ve yanlızca çok belirgin

durumlarda, en az sayıda trade'le..

Ancak olası diplerden long yönlü, yine az trade adediyle fakat daha uygun miktarlarla long vur-kaç deniycem..

Gözümün dışarda ve bilhassa Dow'da olması kaydıyla..

Herhangi bir poz'da değil de flat'te vakit geçirenin avantajı oluşacak, hatta gecikmeli de olsa ilk mini trend ile

sıradaki ilk güçlü trend'e eşlik edebilecek..

Ağır poza girilecek bir bant veya dönem olduğunu da hiç zannetmiyorum.. Az la yetinenin rahat trade edebiliceği bir

kısa vade olabilir..
        ...
        APS yine düştü fazlasıyla, artar artık diye beklerken tüm piyasa.. Demek ki tüm olası beklentilere rağmen piyasamız

yukarıdaki trade mantığıyla fazlasıyla hem fikir.. En son ve genelde shorta yarayan bir durum

tespitimiz oldu düşük APS, ayrıca malum ve mühim bir husus olarak belirtmek gerekirse..
        ...
        Global düzeltme ipucu olarak Dax'ın yarın-max. Cuma'ya kadar fazlası ile eşlik etmesi lazım Dow'un

düşüş denemesine..
        ...
        Gold'short fırsatını global olarak 1 küsür dolarcık ki bir tic diyelim ve birkaç saatle anlık olarak ve

ilk trade olarak kaçırdık maalesef, napalım sağlık olsun herşeyin hayırlısı diyelim..

Piyasalarda fırsatlar bitmez..

Yorum

• Misafir

Gold'u longlasak mı?) diycem, komik olacak.. Varsın olsun dediğimizle bile kalsak iyidir komiklik..

Deja Vu diycem, bu seferde demek istemiyorum..

Sabahın körü itibariyle satsalar artık birazda, Uzakdoğulardan Dax-max. style..

Yetmez mi, ne güzel trade olur herbiyerde..
          ...
          S&P'yi ağlatmışlar mı öyle 1 günde.. VIX'inide 2 gün olmuş desek.. ? é bu önemli edit oldu şimdi..

Yorum

• Misafir

) Ramazan Özel ;

Seçim ekonomisi sürecinde kalan aylarda Vob30'da 'en az' bir kere bile olsa

73-78 bin aralığında trade olacağı hesabım..

Sonra bu bandın altı mı-üstü mü ?? bilare o günlerin taze data ve durumları ile hesaplamak icabı nihayetiyle..

Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah..

Global piyasalarda, oluşabilecek bu durumumuzu destekler potansiyelde, an itibari ve mevcut teknik konumlarıyla..

Ancak olurda tam aksi yönde global gelişmeler olursa ki tahmin etmiyorum; 96-108 bin aralığından bile short artırıp,

maliyet iyileştirebilecek bir stratejik plan, para yönetimi, poz. ve teminat ayarı ile 3 seçimli ekonomi yılı sürecinde

hala hem karlı hem güvenli trade imkanı bulmuş olacak gibi bu short stratejisi..

Yani gökyüzü limit 96-108-116 hatta üstü yeni zırvaları hepisi cepte ne 73-83'ü? durumdaysa;

Malumunuz her trade ve pozun batma, max. zarar etme, çaresiz stop loss, zaman ve alternatif gelir kaybı vs. gibi

realiteleri elbette mevcut.. Ancak bu arenalarda bunlar göze alınmadan yaşanamaz ve hatta doğru srateji ve

trade'lerle kaybedilenler acımaz.. Hiç hemde ).. Yada acısa bile en az biraz yani ))..

Batmanın da bi adabı var) ve olmalı dimi? yane yane..

Yorum

• manaw
              havacı
              • 28 Ekim 2011
              • 896

guzu mode on...

anam... para yığılii üstüme...

guzu mode off...

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

Günaydın... 89.000 den son parti long vurdum sabah
                full oldum bekleyelim artık
                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• manaw
                  havacı
                  • 28 Ekim 2011
                  • 896

88500 sikonun sikoluk yeri.. burdan shortculara üç saatte 4000 puan takmıştı..

ölen öldü.. kusan kustu.. kalan sağlar bizimdir..

Yorum

• erkmen
                    Aktif
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 269

dün son 20 saniyede aldığım 1.parti longlar duruyor.
                    2.parti ve devamı için dibi bulmasını bekliyorum

Yorum

• manaw
                      havacı
                      • 28 Ekim 2011
                      • 896

89350, 90375, 91625 şortların hepsini 88300 ve 325 ve 350'den kapattım. elimde bir tek 89000 şortlar kaldı..

Yorum

• erkmen
                        Aktif
                        • 28 Ağustos 2009
                        • 269

88.350 den 2.parti girdim bakalım

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

90 bin altı haftalık kapanışlar paniğe neden olabilir
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• TALEBE
                            A-YI
                            • 24 Ekim 2010
                            • 1221

30 dakikalıkta...bir güzel...OBO.....vardı......... şekil...tamamlanmış...gibi...gözüküyor...olabilir. ..mi...?

yoksa...mağmaya yolculuğa...devam....mı..?
                            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

son vuruşları az evvel gerçekleştirerek maliyeti 89500 e çektim
                              lönk devam

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                30 dakikalıkta...bir güzel...OBO.....vardı......... şekil...tamamlanmış...gibi...gözüküyor...olabilir. ..mi...?

yoksa...mağmaya yolculuğa...devam....mı..?
                                hani ??????????? 88 e lönk yazsam diürdün ya ........... sayki
                                bende
                                2güne gelir zaten oraya dediydimmmmmmmmmm
                                hatırladınmı hacı abemm
                                nettin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information