92.650 den long
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
92850 flat yukarı gitme isteği pek yokerkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92.650 den long
bugün buralarda takılıp duracak gibi
Merkez bankası kararına kadar dar bantta takılır diye düşnüyrum
Yorum
-
sikintili olmadimi buralar long içinegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92300 lönk

mal oldu 92800
Yorum
-
diğer kurşunu nereden vurmayı planlıyorsun egelim?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92300 lönk

mal oldu 92800
Benim spotta 913XX lere kadar basması beklentim vardı ama emin de değilim. Senin daha aşağılarda desteğini merak ettımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
düşmekte istemiyor 92.200 flatledimerkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92.400 short
kırdı trend desteğini
faiz de tekrar yukarı döndü
200-300 puan ala ala gidiyoruz.
ama keyif yok piyasada
Yorum
-
bu hafta gündüz çalıişiürüm dolasıynan takip sıkıntılıporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiğer kurşunu nereden vurmayı planlıyorsun egelim?
Benim spotta 913XX lere kadar basması beklentim vardı ama emin de değilim. Senin daha aşağılarda desteğini merak ettım
ara ara bakiürüm
akşamdan gördüğüm 92200 stop olmalı kapanış bazlı
eve geçince bakarım son duruma
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterharita kendimce 93600 desteğinden dönüp bidaha dener yukarıları 95 bilemedin 96
ordan aşşa salınır gari 91-92 gibiaslında perşembeden yazmışız da biliyozda düşcenideegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94200-400 dirençle bi çıkıştan sona çarşamba dow-dax kolerasyonlu bi düzeltme yakışır buralarada
son tırmanışlar
yardaki ota uzaniürüzz anneceniz
serde keçilik va illa o 500 puanı alcez
Yorum
Yorum