Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şöle deyem
94525 cort işleminin 1 kontrata düşeen kom oranı 4,7263 tldir
kom oranım kaç
bi hayır sever hesaplevesin
çökem kuruma
% 0.05 eder. Buna ilave bir % 5 daha eklenmeli. Bu çok yüksek bir komisyon değil mi? Sanırım sadece alış komisyonu bu alış+satış değil. Ben bile % 0.02 veriyorum ki yüksek buluyorum.
şöle deyem
94525 cort işleminin 1 kontrata düşeen kom oranı 4,7263 tldir
kom oranım kaç
bi hayır sever hesaplevesin
çökem kuruma
Abi naptın ya. Kontrat başı 1 tl alan var yapmayın etmeyın. Ben %0,01 le çalışıyorum mesela.Yazık günah paranıza pala bı yandan kurum bı yandan bı kulak arkamız kaldı zaten.
abi naptın ya. Kontrat başı 1 tl alan var yapmayın etmeyın. Ben %0,01 le çalışıyorum mesela.yazık günah paranıza pala bı yandan kurum bı yandan bı kulak arkamız kaldı zaten.
% 0.05 eder. Buna ilave bir % 5 daha eklenmeli. Bu çok yüksek bir komisyon değil mi? Sanırım sadece alış komisyonu bu alış+satış değil. Ben bile % 0.02 veriyorum ki yüksek buluyorum.
Yorum