TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Dışarı gevşek, dönermi bilinmez.. Mühim mesele..

Yorum

• sinterklass
      Tecrübeli
      • 17 Mayıs 2009
      • 1522

tamam garanı tutsunlarda.. e bu isal olmuş ... ne kadar sıksada .. bir yerde bırakması gerekmez mi ..
      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Bull Market
        Tecrübeli
        • 23 Mayıs 2007
        • 597

Bişey dikkatimiz çekiyor, vob kontratları viopda işlem görmeye başladığından bu yana, piyasa kapandıktan sonta çeşitli dakikalarda acaip işlemler oluyor, benim bildiğim bir piyasa kapanmışsa kapanmıştır, son dakikası saniyesi vardır, ama viopda kontratlar bişekilde işlem görmeye devam ediyor nedense, spk nın haberi yok galiba.

Aşağıda vob ağustos kontratlarının bugün oluşan dakikalık grafiğini veriyorum.

Unutmadan hatırlayalım, vobda da kapnıştan sonra işlem olurdu, ama kural şuydu, kapanış uzlaşması fiyatından emir girilirdi piyasa kapanmadan, uzlaşma fiyatı açıklanınca eğer kapanış uzlaşması fiyattanından alıcı ve satıcı varsa işlem gerçekleşirdi.

Herneyse, spk nın haberi yok dedik ama, haberi olmadığını nerden biliyoruzki değilmi?

Eskiden bir lafımız vardı unuttuk şimdilerde, unutturdular hakkaten ne hale geldi memleketin hertarafı.

Neyse, lafımız şuydu, bizans oyunu denirdi her türlü katakulli işlerine, çünkü bizanslıların kazanmak için yapmadığı oyun katakulli kalmamıştır, şeytana pabucu ters giydireceklerine sürekli atrafındakilere uyun oynarlardı ve bu yüzden kural mural tanımazlardı, böyle davranılarak yapılan her türlü icraata bizler bizans oyunu derdik, çok eski bir bizans oyunu der tespiti yapar yaşatmazdık, ortadan kaldırmaya çalışırdık.

Ama malesef, günümüzde bunlar unutuldu gitti, şimdi her taraf bizans oyunundan geçilmiyor.

ya sahi bu memleket bizanslılarınmı? yoksa bizanslılarmı yaşayıp yönetiyor?

kazanmak için her türlü bizans oyunu memleketin her yerinde ama her yerinde icad ediliyor ve uygulanıyor, demekki öyle yani.

Bizanslıların bizans oyunlarına kurban giden talihsiz yatırmıcılarmıyız yaw biz? piyasa bizanslılarınmıdır nedir yani?

Hayır bilelimde piyasa kapanınca alan satanlar bizanslımı değilmi? hangi kurala göre alıp satıyor? bizanslı piyasa denetçilerinemi kaldı işimiz?

ohoo işin içinden çıkamadık bizanslıları yenemeyeceğiz demektir, bizanslılar bu toprakları yeniden işgal etmiş fetih falan hikaye olmuş ve tekrar fetih zor görünüyor.
        Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• Bull Market
          Tecrübeli
          • 23 Mayıs 2007
          • 597

Şuraya bakın, buda zaman satış sayfası

Hayır heryere sordum soruşturdum, kimse bilmiyor piyasa kapanınca işlem gerçekleşmesi ne demek oluyor?

Kimsenin bilmediği şey neden oluyor?

Kahpe bizans, ne çeviryorsun bu milletin arkasından söyleee?

heeeeeeyt savulun malkoçoğlu geliyooor, nickimi malkoçoğlumu yapsam.

hayır ağrıma gidiyor bu durum

malkoçoğluna ulak göndercem sabah ilk iş,

malkoçoğlu krallara karşı, kahpe bizans

bir filminde aynı anda uc bes kisiyi öldürürken, askerler de surlardan birer ikiser iceriye girmektedir. bu sirada iki bizans askeri aralarinda konusur:
          -vay be türklere bak sen
          -dur daha bu bişiy değil.. der diğeri de (daha ağzımıza mıççak malkoçoğlu kabilinden)

4 okla 5 adam öldürmek,tek başına bizans kalesini fethetmek,demir parmaklıkları yamultmak,koşan atın altından,yuvarlanan fıçının içinden ok atmak,kale surlarını zıplayarak geçmek,atıyla duvardan iceri girmek ve bunun gibi bircok insan ustu aktiviteyi bir cırpıda yapan türk evladı malkoçoğlu.

Malkoçoğluna akıncılarda ilave olacaktır.

Yoksa hayalmi görüyorum? yada çok film seyrettik ondan bu başımıza gelenler.

Kahpe bizans....

ne zamandır bizanslılar konstantiniyeden her türlü bizans oyununu oynamakta.

haksızmıyım söyleyin...

yok haksızsam neden oluyor bu işlemler onu söyleyin.

bir piyasa kapanmışsa kapanmıştır biliriz biz, bizanas oyunlarıyla değişmişmi bu durum nedir ne değildir? sıcaklarda fena bugünlerde zaten.
          Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• Misafir

Longlar all flat fileto, burrito..

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Longlar all flat fileto, burrito..
              mudur, simdi longmu shortmu kovaliyorsun?
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• erkmen
                Aktif
                • 28 Ağustos 2009
                • 269

82975 maliyetli longları zararına 82.000 den flatledim
                daha sonra ekim vade de 82.225 den short girdim kısa vade

Yorum

• Misafir

82,8xx ortalama uygun miktar short Ekim vade..

Riskli poz, bari Ekim vade uzlaşmalık olsun..

Kapanışa kadar yükselirse, az miktar daha poz ilave, maliyet iyileştirme falan yapılabilir..?

Yorum

• Misafir

81,9xx ort. kar al yaptık.. biZt flat tekrar, fırsatlar bitmez..

Yarın Dow, gold, .. vs. açık diğer piyasalar zaten, olmadı oralardan yakalarız kaçan trenler olursa..

Yorum

• erkmen
                      Aktif
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 269

bende kapattım geceye flat
                      81900 den kapattım
                      bu haftanın sonucu şöyle oldu
                      bi ara portföy %30 kara geçti sonra burdan aldı %5 zarara geçti
                      sonuçta bugün ki flat le birlikte %15 kar ile kapattık
                      Allah bereket versin

Yorum

• Misafir

Zırva'sından 38 bin puan düştü biZt, an itibariyle -35 'e yakın desek;

biz ne yaptık; ortalama trade poz yükümüzle yaklaşık + 44bin shorttan, + 9 bin longtan desek

min. 53 bin + puan trend, testere ve trade katkılarıyla..

Süre 3 ay..

Ayrıca yen/dolar, gold ve Dow tradelerimiz katkıları ve kur farkı tahsilatları, emsal poz yükü ile

ortalama orantılı yukarıdaki biZt'ik hesaba endekslersek; min. + 8500 puan ilavesi desek..

+ 61,500 puan misali portföy açılımı Mayıs sonu itibariyle.. Sanırım firesiz tamamı burada arşivli..

Bu mütevazi bir minimum hesabı yine sanırım 44,5+10,5+9,5 bile daha gerçekçi olur ki bu da;

+ 64,500 değeri max. civarı hesaplıyorum..

...

Tarator style diyelim..

...

Allah bereket versin, bin şükür diyelim, ne diyelim..

Zafer bayramınız kutlu olsun..

Yorum

• Misafir

Bitek yukardaki 'max.' ifadem yanlış olmuş, orda dediğim diğer 'mütevazi bir minimum hesabı... .. gerçekçi'

ifadeleri daha doğru..

Şimdi yeniden baktım, max.'a kalırsa 65-67 bin puan rahat telafuz edilmeli..

Hatta +70 üstü bile ekstreden anlaşılan, ilk düşüş ayağındaki daha yüklü bir pozu ortalamaya

katarkenki mütevazi yuvarlamam sebep + 6x binli rakamlar hesaplamışım..

Maşallah diyelim, iyi de çalıştık hesabı..

Yorum

• Se_M
                            Katılımcı
                            • 01 Aralık 2009
                            • 97

Maşallah diyelim. sn Beelrock. Allah öncelikle toplamda zararda olanlar olmak üzere tüm
                            forumdaşlara çok daha iyi kazançlar nasip etsin. Gerçektende burada birçok pozu yazdınız.
                            Ben sistem takip edip etmediğinizi merak ettim. Ya da uyguladığınız yöntem hakkında
                            bizleri de bilgilendirirseniz tecrübenizden istifade ederiz. Kazancınız daim olsun.
                            Seygılar..

Yorum

• Misafir

Sağol Se_M, amin iyi niyet dualarına inşallah..

Özel ve/veya özellikle takip ettiğim hiçbir sistem yok..

Daha ziyade free style, genel, olabildiğince herşeyden biraz katabilen, sürekli değişken,

nabzı olan, tek değil çok boyutlu, temel-teknik birarada trade sistemim..

Uygun vade ve periyodlarda süre, para-teminat yönetimli ve disiplinli trade etmeye çalışıyorum..

Piyasayla, yatırım firmamla, tüm ilgi medya unsurları ve forumlarla mutlaka irtibatlı ve sağlıklı iletişim gayretiyle..
                              ...
                              Neticede en kısa periyodlarda 'scalping trade' hariç, bu tip kişisel free style sistemler mevcut piyasalarda etkili..

Maksimim input, minimum output.. Trade'in kuralı hem yoktur hem çoktur..

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

günaydın dostlar,

egelim destere başlıyor yine, palayı inceden kesmeye başlarsın yine,

okut reis sende uzak kalma çok fazla.

dükkan çok boş kalmış ya,

açılışı bir arkadaş yazabilirmi?
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information