Longçu bıktırıyor saatlik sistemler long
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Hangi sistemmiş bu merak ettim. Şuanki durumda neredeyse tüm sistemlerim şort. Ha ben dip avcılığına soyundum ama beni destekleyen bir sistemin olması beni daha fazla umutlandırır. Müsaitsen gösterebilirmisin sistemi. Yada ne tabanlı yani çalışma mantığı ne?kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLongçu bıktırıyor saatlik sistemler longI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Eskiden grafik atardın TheBaboli. Çizgilerini bekliyoruz.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangi sistemmiş bu merak ettim. Şuanki durumda neredeyse tüm sistemlerim şort. Ha ben dip avcılığına soyundum ama beni destekleyen bir sistemin olması beni daha fazla umutlandırır. Müsaitsen gösterebilirmisin sistemi. Yada ne tabanlı yani çalışma mantığı ne?
Yorum
-
vay be is guc yogundu, sko iyi yardi, sanirim dolarin az gevsemesini satis firsati olarak gordu namissizlar.
yada son vagon geciyor ins.
sabah dokunmayaymisim cumadan kalan shortlara iyiymis.
bu isi yapacaksan hakaten guzel bi sistemin olacak ve ekran basindan kalkmayacaksin.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
Darbeyi alalı kırkı çıktı tabi..)hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbist ölmüştür...buyrun cenaze namazına..
Yinede ne yalancıdır Bizt'imiz malum, teknik alım bile yapar ölürken gerekli olanından ??)..
Hani gold'da yaptı az bi zaman önce, debeleniyo duruyo gerçi hala..
Yorum
Yorum