supottan çeyrek mallandım,dipten.zebeb tepeden sattık.palaya az yardımcı olmak lazım.kalan gelirse x100 70 bin altı ordan bakarız kalanına,olmadı dönüş netleştiğinde bakarız dimi arkadaşlar.aceleye ne gerek varki.eyi hafta sonları.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
o kadar atraksiyon yaptım.. 1525 puanla kapadık... haftasonuna long girdim..
şu duygusallıktan birşekilde kurtulmak lazım.. 90'a kadar çok hızlı inip çıkmasını bekliyordum... pasife yatmam bu yüzden.. ama 89 beklemiyordum..
yine de çoooook şükür.. çok iyi getiri var yine..
fiyatlar ise boğa kanalına giremedi..
Yorum
-
@egeeli...100 puan olsun bizim olsun.. emme benim kaldıraç çok düşük hocam.. bir günde yüzde on kazansam bayram ederim...
kendimi tenkit ettiğmi nokta şu. stratejime göre 90.3ü destek alıp yukarı giderse long tutacaktım. yazmıştım bunu.. sebebi de 90,2xx bir önceki tepe olması...
ama 90 ın altına hacimle epey sarktı vatandaş.. ve ben longu tuttum... çok gereksizdi bu hareket.. tutmamam lazımdı...
Yorum
-
..........................TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B]Çıkış için argümanlar.....
1-ABD.....kötü kapamamış........tı.......vadelileri de.iyi.duruyor.. (ABD zıpladı)
2- AMB başkanı draghi'nin...dün.......faizi ve parasal genişliği destekleyici açıklamaları.....
3-.................."-.düştük....çıkalım.."..psikolojisi...
4-......
Düşüş için argümanlar...
1-MISIR..............?????? soru işareti.......(soru işareti daha da büyüyor...iç savaş çıkmaz..inşallah...)
2-.ABD TAHVİLleri....az da olsa.çıkışta..........................(çok zıpladılar..%9,42....oranında...arttılar...ve..... 2,7391 oldular......bizim 10 yıllıklar...pazartesi bu durum devam ederse etkilenebilirler....)
3-Bizim 10 yılllıklar..az.da...olsa.çıkışta.................. .....(8.93 olduk.......bir günde...%4.08 oranında...arttık.... pazartesi ABD tahvilleriyle yarışabiliriz...)
4- dolar.az da olsa çıkışta..........(1.97 olduk.... 2.00'a şunun şurasında ne kaldı...? )
5- ABD tarım dışı istihdam rakamının yüksek(iyi) gelmesi durumunda..FED'in parasal genişlemeyi azaltma ihtimalinin...yaklaşması.......
6-.............dünyanın bir başka yerinde. her gün...
tarafından..yeni krizlerin çıkartılması....petrol fiyatlarının tavan yapması...(süveyş kanalında...iki..gemi..batırılırsa...görün şenliği....)
nört..değerler: Avrupa borsaları...şaşkın tavuk..gibi..........(onlar da...kızarmış şaşkın tavuk oldular...)...
.Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Talebe AYI kardeş haftayaki stratejin nedir ?TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..........................
Yorum
-
TALEBE'nin..ne stratejisi.olabilir..........?
"-ustaları....iyice okumak........... dersine çalışmak...."

"ayı'nın kırk türküsü var...........kırkı da ahlat üstüne......."

BİST 100 44.444 olana kadar.....beklemek.........oradan....temel analizi düzgün hisseler toplamaya başlamak.......karacaahmet'e gidene kadar.....üstlerine yatmak.......
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90.050 den........ say.ki.... birazını...verdim.....
say.ki......2205 puan.avanta......

1/3 için.....2205 puan....kalana bakcez.....FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSv. AYI ağabey, varsayıyrouz hep alıp satıyoruz. sonucunda ne kazandık ne kaybettik hele son onu söyle
say....ki.........
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
zamanında elden çıkarmadık..85.5 ta.....yukarı çıkmaya başladı.......arada cort...ekler yaptık.......ortalamamız aşağı düştü.....manaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyu agabey, ilk sayki aldim 96k idi. Onu niye saymiorsun. 10 k yazdi o. (Zarar mi saydik, kar mi saydik bilmem...
)
say.....kiiiiiiiiiiiiiii...............uzlaşmada.. .bitti...o....94.553-91200=3353........... say..ki.aldım......haziran.hesabı........
bu stres..çekilmez.....
.....)
Yorum
-
vobda cok zararim var cikaramiyom senin pozlarada yetişemiyorum bir yolunu bulsaydim iyi olacaktiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuna bile zor vakit ayırmaktayım şuan
paritede temelli ekranda olmak lazım dostum
Yorum
-
şuraya bah, saat kaç,
dükyanı daha açan yok, :(
günaydın furuşkanlar
dolares çok cabbar , bu gün ince ince yedire yedire virir diye düşünüyorum,
böyle çiğ köfte yapar gibi yoğura yoğura.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum