manaw Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
manaw hocam, ortiyi , kaç kurşun sıktığını yazda takibatı kaçırmayalım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
-
-
89000 bu kene (copyright kuzu).. bırakmıyorum. bu kenenin takipçi vuruşları ile 7800 puan geldi geçen hafta ve dün... bu para cepte..
88825 ikinci vuruş..
90175 üçüncü vuruş.. (88825'i 89'a yuvarlamak için 175'ten sattım..)
90825 dördüncü vuruş..
89,7 ortalama.
Yorum
-
devam hacım maliyet 90800BUFEFENTO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye poz devammi
dowda bi düşüş bekliürüm bugün olmadı yaına inş.
tanımışızSe_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelim kapatırsa yazar burda bofefento. yoksa devamdır mutlaka..
er geç yazarım pozları
Yorum
-
İnşallah egelii,egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeèlrock hocem
dowda bi düşüş olcekkk emmeeeeee
böyünmü desem yarınmı desem

Maliyette yüzen device misali bizim Tomjones short pozlar, hemde tarihi zırvada
nası bi plato bu anlamak çok zor bazen..
Sağolsun günlerdir arada -200, +200, - +150'ler falan 800-900 puan 25-30 kaldıraç
ortalama piyasa yapmış da oluyor tabi, bi sebep te..
BİzT flat devam.. Longlara tebrikler son 3 günlük seans.. Kolay long gibi düşünmüştüm ancak
yinede nasiplenemedik Tom sağolsun tetikte poz aklımızda ancak shorttan parada puanda
kaybetmedik çok şükür..
85 bin + yaklaşık 9500 portföy points eder 94-95 'ler bandında piyasa yazı tura attı
dik geldi hesabı zaten.. Beraber yükselirlerse?, ki inşallah olmaz öyle bir şey, biZt'ten ziyade orda
short artırmak daha mantıklı mevcut portföy için.. En azından şimdilik..
...
İyi trade çıkardın egelii tebrikler, shorta da iyi reverse oldun sanırım umarım..
...
Gold da flat devam, her iki yönede yormuş oldular son vadeler.. Kolay poz kalmadı orda en
kısa vadelerde..
Herdaim iyi tradeler, hayırlı geceler..
Yorum
-
Şimdi Dow ve diğer benzerlerine en korele olabileceğimiz bir dönemdeyiz büyük ihtimal..
Dow 16 bin yolculuğu ve olası geçiş, biZt'te 96 bin direnci ve üzeri testi ise,
14,700 ve altları destek arayışlı düzeltme de biZt 85 dibi re-testi ve altında 82-83 minimum
destek arayışları diyebiliriz..
QE'nin Qe'si bile yeter, aşağı ağırlıklı ve öncelikli olmak kaydıyla ancak yinede olası her iki yönede..
...
Dellenen piyasa ve enstrümanlara bakarsak sanırım sırasıyla; dolar/yen, nikkei, gold,
emerging markets ve bazılarının önderliklerinde mübarek BİzT, dolar/tl, ve tabiki
sakin görünümlü kamufle delibaş 'tarihi zırvasındaki' Dow'la saz arkadaşları.. (Eklemeyi
unuttuklarım olabilir, sırasıyla akılda kalanlar diyelim daha doğru olur..)
Öte yandan böyle radikal beklentileri ve hamleleri tetikleyebilecek Eur/Usd paritesi ise
'ki okyanus olmakla beraber' tüm bu olan biteni bir şekilde çıpalamaya çalıştıkları zemin oldu
bu süreçlerde..
Artık bu parite herhangi bi yöne dellenmeden ve elini açık edip hacimli trade'ler yapmadan
pek bir şey oluşmaz kısa-orta vadede.. Onsuz ancak bu kadar olur hesabı, artık alan memnun
satan memnun piyasaları ve/veya tüm diğer herşey şu an oldukları değerlere 'mean, median ve
mode' olarak, tekrar fırsat vererek-verebilecek trade imkanları sunarlar ancak..
...
Laf olarak QE'yi, işlem olarak Eur/Usd hareketleri ve yan etkilerini takip 2013'ün kalanı için şart..
Yorum
-
Gönül ister eur/usd parite düşsün, hem de öyle bi düşsünki herbişey onunla
kısa-orta vade düşsün..) 'ki ne düşeceği nede sırf düşüyo diye Dow'un BiZt'in vs. eşlik
edeceği garanti.. Genel teamül işte olursa olur, olsun diye ümid ediyorum..
Gold ise zaten bi alaka, iyice free-style bile takılabilir istediği yönlere, olası
parite hareketlerine binaen..
...
Ha bide QE azalsın bitsin, bi tur da öyle düşsün piyasalar..)
...
Leziz genç boğa doludur artık 'android generation' tüm zırvasal piyasalar..
BİzT'te bile gördük nitekim potansiyeli ve lezzeti neticede..
Hem de net iki öğün ziyafeti etti yılbaşından beri, 2013'ün yarısına sığdı
bu iki blok satış trendi olarak, toplamda kabaca 45-50 bin puanlık boğa ziyafeti yani..
Yorum
-
günaydın herkese,
sko emmi bu günde zıplayarak açacak diye düşünüyorum.
tamamen tahmin.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
İşlemler tamam şimdilik, 90,8xx küsür ort. 3 porsiyon shorta çıktık deminki fake alımda..)
1,5 iskender hesabı shortlar, hadi hayırlısı bakalım..
Bugün en çok Dax ve S&P'den umutluyum artık vakitleri vadeleri gelmiştir umarım..
Bişeylerin Dow'un paçadan aşağı çekmesi lazım, yani eur/usd da olabilir bu, olsun misal..
Yorum
-

Yorum