TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
İvet obenim NiLazımDI?tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralexanderziksallander vardı bide

kuzusun
haydan gelen huya gider...
Yorum
-
Şükür herşimiz var tenk yuAlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİvet obenim NiLazımDI?
kelepçeligral
Yorum
-
Burada aylardır hükümetin ekonomi politikalarını eleştiriyorum. İthal edilen maldan alınan vergi ile memur maaşı ödeniyor, bu sürdürülemez diyorum. Borç her geçen gün artıyor, elimiz kolumuz bağlanır, borç verenin her dediğini yapmak zorunda kalırız diyorum. Her yıl memur alıyorsun iyi güzel de ekonomi bir yıl daraldı mı, negatif büyümeye geçtik mi, bu maaşlar ödenemez diyorum.
Aradan aylar geçiyor, daha yeni yeni AKPliler ekonomi politikasını çizen Bebecanı ve Şimşeki paralel yapının elemanı olarak suçluyorlar...
Ben Tayyip'in şahsına birşey demedim burada. Uyguladığı ekonomik politika külliyen yanlış, bu ülke batar dedim.
Ne oldu, Tayyip de geldi mi benim dediğime, geldi.
Bu kadar zaman geçmesine gerek var mıydı bunları görmek için?
Bu ülke batar dedim ama borsada short açtım mı, açmadım. Çünkü o hisse senetlerini makyajlayıp bu halkın eline verecekler, ondan sonra batacağız.
Bu piyasada benim kadar iddialı yorum yapabilen var mı?
Bu gece faizi indir, yarın dolar kuru isterse 5 olsun.
Herkes korkuyor, firmalar batarmış.
Arkadaş senin ekonomin zaten ölmeye programlanmış... Bu işin sonu ölüm...
Hemen şok tedavi uygula, kemoterapi al, birşeyler yap. Belki ölümden kurtulursun...
Tayyip yeni yeni görüyor olan biteni, şimdi birşeyler yapmaya çalışacak.
Vakit çok geç, umarım ölmeyiz...
Yorum
-
concon, bende seni bilmem ama burda gelip bu forumun eskilerine atarlandınmı, arıza çıkarttınmı olmaz. eksper i bende bilirim , 2013 rallisinin başlarından beri resital izlettirdi bize burda. overshootinglerde biraz erken girdiyse, canlı canlı pozlarının hepsinden karlı çıktığını gördüm.cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayin chaotic ben seni tanimiyordum.kuzuyu eksperi iyi bilirim takilan carpilir.
sende yaz bir öngörü , anlık pozunu yaz , emek harca , haklı çık .
sanada rütbeyi çakalım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
-
ülkenin kalkınması için tefecilik birinci kural mı ? 5 üstü lüküstür keyfidir.....AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİVet.... Vaizleri -5 yapmaaLaaZım aslrında ;
Yorum
Yorum