TYANALİ....kuzun tarafında ve buradaki yazılarından neyin ne oldugunu bildiğim belli....eskilerdenmisin yoksa yenimi katıldın foruma.....cözemedim KİMSİN SEN.....biraz kendini tanıtırsan sevinirim....
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gariban bi vatandaş abim ... sadece gördüklerimi yazıyorum...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTYANALİ....kuzun tarafında ve buradaki yazılarından neyin ne oldugunu bildiğim belli....eskilerdenmisin yoksa yenimi katıldın foruma.....cözemedim KİMSİN SEN.....biraz kendini tanıtırsan sevinirim....
Yorum
-
yaaa bırah, longta kalan gariban oluyorsa bu ortamda.... ?tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergariban bi vatandaş abim ... sadece gördüklerimi yazıyorum...
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bugün ana destek 96400 olmuştur.saatlik altı kapanış olumsuza döner.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
genel olarak bakıldığında yükseliş kanalı düzelterek yukarıya devam düzeltme yapmazsa mantık dışı olur değilmi?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
abi özeline ileti attım bakabilirmisin lütfentaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün ana destek 96400 olmuştur.saatlik altı kapanış olumsuza döner.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
çok kv uzun daha erken gibi.az daha bekleyip sistemlerin davranışlarının normalize olması beklenmelidir.bence.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
98ler flat,öyle bir ..... çocugu var ki karşımızda,50-50 kitliyor kademeleri,cortta para kazanmak imkansız agu vadede
kıl kopardım senden pala,çatlaaaaa,viopla alakası olmayan uzak dursun hisseciler
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergariban bi vatandaş abim ... sadece gördüklerimi yazıyorum...
Nurgül'un 97575 den gözkırpmasını niye yazmadın peki

VOİB 96550
Yorum
-
eksper abim longa dönüş varmı?
varsa nerelerden 95 94 93 ?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
başabaş cıkma şansım hala bitmedi.....ne zaman düzeltmeyide almaya calışsam burnum boktan cıkmaz zaten....sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abim longa dönüş varmı?
varsa nerelerden 95 94 93 ?
Yorum
-
bu linkte bazı durumlar paylaştım.ilginizi çekebilir.bide buraya aynı şeyleri yapmakla zaman harcayamam.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
96400 ana sistem kırdı ve kısaldı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum