Şimdi aradılar, onbinde 2 oldu komisyon oranım. konuyu açan Buffento arkadaşa teşekkürler.
TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Diğer kurumum Atig.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKurum İng
Bursadan Sinan bey (Yani ben
) yönlendirdi diyin yardımcı olurlar.
İng Vob Sorumlusu
İlkay bey
0212 335 2018
Nagihan hanıma ismimi verip pazarlık yapabilirsiniz.
0212 396 1161I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bayrağı gören var mı?cortta çarpılmayın sonra.....
+bundan sonra uyarılarda bulunmam,rapor da yok niye?iyilik yap denize at...
gürcü naapıyor?milleti ayaküstü öpüyor ve değeri her geçen gün artıyor,az bile bu millete,eksper eyi yaptı çekti gittioh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
onemli degil arkadaslar amac burdaki herkesin kazanmasini istememdirüç beş neyi belirsizlere fazladan odeme yapmayalimcaglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi aradılar, onbinde 2 oldu komisyon oranım. Konuyu açan buffento arkadaşa teşekkürler.
Yorum
-
94600 cortegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94400 cort

bi daha mal oldu 94350
bugünki mal nşada 94700 eder bu halde

mal 94400 totalde günlük mal 94750
Yorum
-
94100 filetttttttttttttttttttooooooegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94600 cort

mal 94400 totalde günlük mal 94750

Yorum
-
yıllardır kurumuma 4-4,5 oranında komisyon öderdim...hep arardım telefonla.. pek bi değişiklik olmazdı.
Bugün forumu okuyunca tepem attı...aradım saydırdım...
düşürmezseniz çıkıyorum dedim...birinizin maaşını resmen ben ödüyorum ve bütün işlemlerimi de kendim yapıyorum dedim...
aradılar 2,5 ğa düştü en azından

beni gazlayan dostlara teşekkürler.....keşke zamanında yapaymışım şunu...ayda 2 bin TL komisyon verdiğimi biliyorumSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Cok abıcım cok vermeyın okadar para . benım kurum tera .poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıllardır kurumuma 4-4,5 oranında komisyon öderdim...hep arardım telefonla.. pek bi değişiklik olmazdı.
Bugün forumu okuyunca tepem attı...aradım saydırdım...
düşürmezseniz çıkıyorum dedim...birinizin maaşını resmen ben ödüyorum ve bütün işlemlerimi de kendim yapıyorum dedim...
aradılar 2,5 ğa düştü en azından

beni gazlayan dostlara teşekkürler.....keşke zamanında yapaymışım şunu...ayda 2 bin TL komisyon verdiğimi biliyorum
Yorum

Yorum