TÜrkÜn vuruŞkan kÜrŞadlari

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • AlexanderFuckabulL
    Katılımcı
    • 12 Nisan 2014
    • 190

Tizekgafalının muayyen günlerini eyideğerlendirin....
    haydan gelen huya gider...

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

özel işlerden ilgilenemedim bu ara.....ufak düzeltme ve 105 beklentim dogrultusunda girilen poz düzeltmenin kısır kalmasıyla zarara girdi....elde hala tek kademe şort duruyor...
      başında olsa idim 95 stop rakamımdı..stop reverse ve long olurdum....... biraz girmiş zevk almaya bakmak lazım.... bundan sonrası olsa olsa ancak beni azat eder ve yoluna devam eder....ekstra vurmaz isem kar vermez... ekstra işi ise artık büyük risk...95 üstü ayrı bir alemdeyiz....boyut degiştirildi....

Yorum

• VIX100
        Tecrübeli
        • 03 Kasım 2011
        • 1945

cort açılmaz dedik,97.1 den yine yakalandık,müstehak bize,gr gevşemiyor,gürcünün dediği gibi neremize koyacaz bu cortları....
        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• tyanali
          Yasaklı
          • 09 Ekim 2009
          • 462

Çin'den Rusya'ya doğal gaz için peşin 25 milyar dolar acıyorum elineverzabete keş çalışıyo çinçonlar

Yorum

• VIX100
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2011
            • 1945

yerde tekme yiyen madencinin açıklamalarını izleyin,pişmanmış,özür dilemiş,helal olsun gürcü bu milletin,böyle madencinin hakkından geliyosun,aaazımı bozmuyorum neyse

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

95500 ana hedeften epey bir saptık,buna rağmen 96700 -95500 bölgesi bugün için sistemsel nötr bant olup bu değerlerin üstü yada altı yön değişim sinyalidir.5 lik sistem kısalmış olsada net bir kısa hala erken olabilir.
              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

97.1 maliyetine flat,endeks burdan döner bence tabi

8.48-49 da işlemler devasa garanda,o yüzden gaçtım

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

ERDEMSİZ pala 98 e cort yazdım,gel al ula

abovvv geliyo valla

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

vikis hacım,

kamar 80 diyordu , XU100 80K dimeden şort açasım yok valla.

60 larda iken 75 78 diye bas bas baaran adamı , en azından burda dinlemek icap eder.
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• tyanali
                      Yasaklı
                      • 09 Ekim 2009
                      • 462

pazardesi gaplı guplu açılış behliyom... titre köln

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Türkiye üzerinden dünya piyasalarına satışına başlanan petrol parasının, Halkbankası'na yatırılacağını açıkladı

ERBİL - Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Türkiye üzerinden dünya piyasalarına satışına başlanan petrol parasının Halkbankası'na yatırılacağını bildirdi.

IKBY hükümetinin resmi sitesinde yapılan açıklamada, "Irak Anayasası'nın uygulanması çerçevesinde Irak’ın ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla Ceyhan’da depolanan ham petrolün ilk satışı gerçekleştirildi" denildi.

Açıklamada, 1 milyon varil petrolün yüklü olduğu geminin, önceki gece Ceyhan Limanı'ndan Avrupa'ya doğru yola çıktığı belirtilerek, "Bu sevkiyat, petrol satış zincirinin ilk halkasını oluşturdu. Petrolün Türkiye'ye gönderimi, Kürdistan yönetimince yapılmış yeni boru hatlarıyla gerçekleştiriliyor" ifadeleri kullanıldı.

"Gelir Halkbankası'nda açılmış hesaba yatırılacak"

Petrol parasının hangi bankaya yatırılacağı konusuna da açıklık getirilerek şunlar kaydedildi:

"Petrolün satışından elde edilecek gelir, Kürdistan bölgesel hükümeti adına Türkiye’deki Halkbankası'nda açılmış hesaba yatırılacak. Kürdistan bölgesi, Irak bütçesindeki istihkakı olarak anayasaya göre kendi payına düşeni bu paradan alacaktır. Hesaptaki para, Irak Anayasası'nda belirtilen paylara ve yetkilere göre kullanılacak. Irak’ın, Birleşmiş Milletler kararına bağlı kalması ve uygulaması için gelirin yüzde 5’i ayrı bir hesaba yatırılacak ve Irak’ın üzerindeki uluslararası tazminat için ödenecek."

Şeffafiyet ilkesine bağlı kalınabilmesi için Kürdistan bölgesinin, bağımsız uluslararası kuruluşlara gözetim için çağrı yaptığı ifade edilen açıklamada, "Bu kuruluşlar, gönderim ve satışla ilgili süreçleri gözlemlesinler. Irak Milli Petrol Şirketi de (SOMO) gözlemci olabilir" denildi.

Kürdistan bölgesi hükümetinin, hakkı olanı almaya ve bunu savunmaya devam edeceği vurgulanan açıklamada, Erbil yönetiminin, petrol gönderimi ve satışını, SOMO'dan bağımsız olarak yapmakta kararlı olduğu kaydedildi ve şöyle devam edildi:

"Ancak Kürdistan hükümeti, iyi niyet göstergesi olarak Bağdat ile müzakerelere açık olduğunu tekrar açıklıyor. Irak hükümeti ile petrol gönderimi konusunda anayasa çerçevesinde görüşmeye ve sorunu bu yolla çözmek için diyaloğa hazırız."

Kürdistan hükümetinin, ara vermeden uluslararası şirketlerle ve üreticilerle çalışmaya devam ettiği aktarılan açıklamada, Erbil yönetiminin, Irak ve Kürdistan bölgesi halklarının, ekonomik alanda ilerlemesi ve gelişmesi için yeni yollar bulmak amacıyla girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. Ayrıca Kürt bölgesinin, enerji alanında komşuları ve uluslararası piyasa için güvenilir ve istikrarlı bir kaynak olmaya aday olduğu bildirildi

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

bu petrol muhabbeti nerden çıktı diyenlere,

ırak yasasına göre kuzey ıraktan çıkan petrolün yüzde 8 ini , ( diye biliyorum )
                        ırak merkezi hükümeti kuzey ırak bölgesel yönetimine vermekle yükümlü.

ama bu yükümlülüğünü yerine getirmediğini defalarca kuzey ırak bölgesi dile getirdiysede sonuç alamadı.
                        hatta ve hatta son bir kac aydır kuzey ırakta çalışan ırak devlet memurların maaşını vermekle yükümlü olan merkez hükümeti bu görevinide aksatıyor. batı bankası yerine halk bank diye debelenmesi barzonun , bu güven eksikliği sebebinden.

sonuç ortada ırak merkez hükümeti ( ki bu durumda gaspçılar ) , tamamen by pass edilmiş durumdalar ve bu parayı,
                        ırakta herhangi bir arıza olduğunda kesip ödememe lüxümüz var. en azından merkezin payını....

yedirmezler diyordum ama türkiye olarak çatır çatır yiyeceğiz gözüküyor.
                        kim bilir türkiye devleti kurulurken anlaşmalarda geçen musul kerkük petrolü üzerindeki yıllarca ödenmeyen payımızı bile,
                        sikuk nuri el malikinin payından gasp etme lüksümüz doğuyor.

musluğun başına geçiyoruz, hayırlı olsun.

bu gelirlerin oranı %50 turkiye %50 kuzey ırak bile olabilir.
                        2 tarafta kazanır neticede , win win, ***ü yiyen gelsin çomaklasın bu tezgahı.
                        şiiler ve batı tırmalasın dursun şimdi. yarrolar.

çin ve rusya anlaşması daha önemli onlar için şu an.

gönül isterdiki gidip tatarların haklarını kırımda garanti altına alıp rusya ile anlaş,
                        kırım cumhuriyetini tanı onlarda kuzey kıbrısı tanısın , ama petrol daha önemli kısa vadede.
                        neticede çok açılmadan önce arka bahçeyi rayına oturtup sonradan komşunun bahçesine karışmak gerekir.
                        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• NUH
                          Aktif
                          • 12 Nisan 2014
                          • 207

Dombracı ; bak ... son bir klip gönderdim ,iyi incele

Borsa OLARAKTENE DEĞİL

Yorum

• tyanali
                            Yasaklı
                            • 09 Ekim 2009
                            • 462

NUH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Dombracı ; bak ... son bir klip gönderdim ,iyi incele

Borsa OLARAKTENE DEĞİL
                            02:14 sonrası

Yorum

• NUH
                              Aktif
                              • 12 Nisan 2014
                              • 207

FİLM'e animasyon ; ha

Hayal kırıklığı

Eh ,animasyona ,animasyon

arkası yarın.....

Yorum