Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[QUOTE=VIX100;604487]inşallah,o bölgeyi de geçerse ver elini 100binler.maaşşallah
95 atlama bölgesi atlarsa 5 bin puan marjla yetinmez 108 bine kadar alır
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
merkez bankası Para Politikası Kurulu'ndan sürpriz faiz kararı çıktı. Merkez Bankası'nın kararına göre haftalık repo faizi 50 baz puan azaltarak yüzde 10'dan yüzde 9,50'ye indirildi. Merkez Bankası borçlanma faiz oranını (faiz koridorunun alt bandı) yüzde 8'de marjinal fonlama oranını ise yüzde 12'de(faiz koridorunun üst bandı) sabit bıraktı.
Piyasa uzmanları haftalık repo faizinin yüzde 10'da sabit kalmasını bekliyordu.
Kararın ilk anda dolar/TL kuruna etkisi sınırlı oldu. Karar öncesi 2.0950 TL'den seyreden dolar şu dakikalarda 2.1005 TL'ye yükseldi. Gösterge tahvil faizi ise yüzde 9,09'dan yüzde 9'a kadar inse de yüzde 9,05'te dengelendi.
Borsada da karara tepki sınırlı oldu. Borsa şu dakikalarda günlük yüzde 0,43 primle 76 bin 783 puandan seyrediyor.
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz oranlarını açıkladı. Merkez Bankası'nın kararına göre haftalık repo faizi yüzde 10'dan yüzde 9,50'ye indirildi.
Raylı sisteme , metroya yatırım yapacağına dik kuleleri, millet de şakşaklasın. İnternetten tokyo metrosuna bakın, bakın da ağzınız açık kalsın. İstersen 5 tane köprü yap, gene trafik problemini çözemezsin. Allah bu millete akıl fikir versin, başka da bir şey demiyorum.
Raylı sisteme , metroya yatırım yapacağına dik kuleleri, millet de şakşaklasın. İnternetten tokyo metrosuna bakın, bakın da ağzınız açık kalsın. İstersen 5 tane köprü yap, gene trafik problemini çözemezsin. Allah bu millete akıl fikir versin, başka da bir şey demiyorum.
10 yıla bir darbe olmassa inşallah bu millette o gelişmişlik seviyesine ulaşır
Yorum